Ruudun takana


Ruudun takana kirjoittelee 23-vuotias rovaniemeläinen koiraharrastelija, ja nimenomaan harrastelija, kun ei juuri mitään oikeasti harrasteta. Ammatiltani olen kartoittaja ja välillä saatan olla jopa töissäkin, kun niitä sattuu jostain löytymään. Tulevaisuuden suunnitelmista ei vielä ihan varmuutta ole, eli en ole ihan varma tuleeko minusta isona kartoittaja, maanmittausinsinööri vai jotain aivan muuta. :)

Koiran lisäksi minulla on mukana lähes joka paikassa kamera, eli valokuvauksen voisi kai laskea myös jonkinlaiseksi harrastukseksi. Koirien kanssa lenkkeily on ilman muuta harrastus numero yksi, valokuvaus sujuu siinä sivussa (toisinaan varmaan koirien mielestä järjestys saattaa olla toinen...). Koirista kertyy vuodessa mahdoton määrä kuvia, vähemmälläkin voisi kai selvitä, jos oikein tahtoisi. Kameroita on ollut useampia, nykyään kuvailen Canon EOS 550D-järjestelmäkamerana ja objektiiveja löytyy kolme kappaletta.

Eläinten kanssa olen ollut tekemisissä ihan pienestä asti, kun meillä kotona on aina ollut vähintän yksi koira ja yksi kissa, lisäksi pari kania ja pari akvaariotakin oli jossain vaiheessa. Ensimmäisen oman koirani, Ripun, sain pikkuisen vaille 12-vuotiaana. Sen kanssa on ehditty kierrellä mätsäreitä ja käväisty jopa möllitokoissakin, joissa jännitin niin, että koko kisaamisesta ei tahtonut tulla juuri mitään.

Koirien kanssa harrastellaan näyttelyissä ja mätsäreissä käymistä silloin tällöin, ja kotona tokoillaan minkä ehditään ja jaksetaan. Tavoitehaaveitakin on aina, mutta se on sitten eri juttu miten ne toteutuu. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti