tiistai 13. elokuuta 2013

Julle tuli taloon

Meidän uusi vauva, saanen esitellä! ;) Tämän beaglepoitsun nimi on Julle, niin virallisesti kuin ihan jokapäiväisessä käytössäkin. Julle on yksi Riinan ja Remun pennuista. Aivan valloittava ihanaluonteinen poika. Ei tästä voinut millään luopua. Tämä tulee sitten minun ja Henkan yhteiseksi hauvavauvaksi. Saa nähdä, mitä tästä tulee, tänä syksynähän ehditään jo ensimmäisen kerran testailemaan pupujahtia, jos poitsu siihen osoittaa innostusta ja ensi vuonna sitten näyttelyitä, jos tästä kasvaa kelvollisen näköinen beagle.

Muut koirat ovat ottaneet Jullen hyvin vastaan. Rella on pennulle vähän niin kuin varaemo, leikkii sen kanssa hyvin varovasti, antaa sen nukkua vieressään ja on loputtoman kärsivällinen. Niin kuin Relppis aina... Riitun mielestä Jullesta sai just hyvän kaverin hippaleikkeihin, kun kokoeroakaan ei ole niin kauheasti.

Julle-pojan kanssa ollaan harjoiteltu niin hihnassakävelyä, seisomista (...) kuin sisäsiisteysasioitakin. Ja tietysti tutustuttu kaikenlaiseen uuteen ja jännään. Tosin Jullen mielestä suurin piirtein kaikki uusi on vaan niiin kivaa. Käytiin rannallakin ja Julle on pulahtanut jokeen jo kaksi kertaa. Ensimmäisellä kerralla se luiskahti kiveltä alas ja toisella kerralla juoksi vauhdilla Rellan perään ja taas uitiin. Ei se taida vedestä erityisemmin nauttia, mutta ei se sitä ole ruvennut pelkäämään tai varomaankaan ihmeemmin.
Rellalla on juoksut, elämänsä viimeiset sellaiset, koska se tullaan leikkauttamaan heti näiden juoksujen jälkeen. En kestä enää yhtään hetkeä tuota hormonihirviötä, joka tarjoilee pyllyään juoksuisena kaikille, ei kuuntele mitään, ei keskity mihinkään ja kiskoo lenkeillä kuin hullu hajujen perässä. Eikä Relppiksellä olla kuitenkaan pentuja tekemässä, joten helpompi kaikille. Kaikin puolin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti