tiistai 2. joulukuuta 2014

Poseeraava labbis ja pikkupörrö

Iloista joulukuun 2. päivää!
Kävin sunnuntaina Lapinvaarassa Tessun ja Rellan kanssa käveleskelemässä. Lunta oli jo ihan kivasti ja vaaran päälle tullessa jo puiden oksillakin. Ilmeisesti siellä oli ollut kylmempää kuin alhaalla. Rella oli oikein kuvauksellisella tuulella ja hyppi jokaisen kiven päälle poseeraamaan. Sen tapana on asettua kuvattavaksi ilman eri kehotusta, jos mulla on kamera matkassa ja se sattuu olemaan sillä tuulella. Nyt ilmeisesti oli. Vielä kun tuo Tessukin oppisi poseeraamaan samalla tavalla...Yritystä ainakin oli jo.

Mittailin Tessun sunnuntaina, korkeutta sillä oli noin 43cm eli vielä 5cm olisi sinne ihannekorkeuteen. Saapa nähdä, irtoaako meidän pikkupojasta sellaisia mittoja! Harjailin myös Tessua, siinä meillä on nimittäin vielä opettelemisen varaa. Näin tuuheaturkkisen koiran sietää osata olla harjattavana... Yhden vuoden ikäisen lapinkoiran turkkia olen kerran selvittänyt hurjista takuista ja siinä oli ihan riittävästi! Mie harjailen Tessua säännöllisesti. Liian usein sitä ei voi tehdä.

Tänään käytiin Saaran ja koirien kanssa Mellavaarassa etsimässä sitä Mellalampea, jolla kaikki muut koiralliset tuntuu käyvän melko usein, mutta jonne me ei olla vielä keskenämme löydetty. Löydettiin me tällä kertaa jopa reitti sinne. Lunta vaan oli varmaan 20cm ja pimeäkin tuli, kun ei ajoissa ehditty. Ensi kerralla sitten päästään ehkä perillekin asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti