keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Blogimuutto ja tavoitteita vuodelle 2009

Ennen meidät löysi freewebsin blogin puolelta, mutta nyt löytyi ehkäpä parempi blogi. Ainakin tämä vaikuttaa paremmalta näin aluksi ainakin. Saapa nähdä. Messarissakin tuli pyörähdettyä, tosin ilman koiraa vain katselemassa. Ensi vuonna olisi sitten tarkoitus raahata Jekkukin mukaan. Oli se minkä näköinen ja millaisessa turkissa tahansa. No, toivoa sopii, että sen turkki kasvaisi ensi vuonna vähän lisää ja vahvistuisi myös. Nyt voitaisiin tähän samaan syssyyn katsella vähän ensi vuoden tavoitteita ja näyttelyitä sun muita, jos vaikka saataisi ensi vuonna jopa jotain aikaiseksikin... Tämä vuosihan on mennyt ihan vain laiskotellessa, kun nyt taakse päin katsellaan...

Elikästä ensinnäkin tavoitteet Ripun kanssa. Tarkoitus olisi mennä möllitokoihin ja ehkä jopa tokon alokasluokkaan. Harjoiteltavaa tosin riittää vielä mm. paikallaolon, vapaahypyn ja luoksetulon kanssa. Paikallaolo onnistuu periaatteessa, vielä pitäisi hiukan pidemmällä matkalla ja hieman pitempiä aikoja olla. Vapaahyppyä Rippu ei oikeastaan osaa ollenkaan. Mutta sekin pitäis olla suhteellisen helposti opetettavissa, kun se osaa kuitenkin osaa hypätä esteen yli... Luoksetulossa sen pitäisi oppia tulemaan suoraan sivulle. Se on tosin enää pientä hiontaa vaille kunnossa. Eli ehkä tässä ei mitään hätää olekaan. ;) Mätsäreissä käydään Ripun kanssa aina kun jaksetaan, hallimätsärit jätetään suosiolla väliin.

Jekun kanssa tavoitteena olisi kunnollinen perustottelevaisuus, eli luoksetulo nyt vähintäänkin täysin kuntoon ja tokon alokkaan liikkeitä pitäisi opetella ahkerasti. Lisäksi käydään kaikissa mahdollisissa mätsäreissä ja näyttelyistä ainakin seuraavissa.
  • 24.5. Pello (RN)
  • 20.-21.6. Rovaniemi (KV)
  • 11.-12.7. Keminmaa (KR)
  • 18.7. Oulu (KV)
  • 19.7. Oulu (KV)
  • 12.12 Helsinki (V-09)
  • 13.12. Helsinki (PMV-09)
Voittajanäyttelyistä toinen voi tosin jäädä pois pelkästään siksi, että niiden osallistumismaksut ovat niin suuret, mutta saa nyt nähdä. Niihin nyt kuitenkin on vielä aikaa. Lisäksi meidät saattaa nähdä heinäkuun Ruukin näyttelyssä. Se nyt kuitenkin on melko epätodennäköistä, koska ihan joka viikonloppu ei viitsi jonnekin lähteä.

Omat tavoitteeni ovat sitten lisäksi viimeisen vuoden junior handlerissa kisaaminen, jos vain viitsin jonnekin osallistua. Jekun kanssa olisi siis tarkoitus mennä. Se olisi samalla erittäin hyvää harjoitusta minullekin, joka olen melko tumpelo vielä esittämään tuota apsopoikaa... Siinäpä sitä onkin tavoitetta, opetella esittämään tuota apsotusta kunnolla. Lisäksi pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa oikeasti treenaamaan noiden koirien kanssa eikä vain vähän yrittää jotain. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti