sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Mätsäilyä

Käytiin taas mätsärissä ja tulostakin tuli! :D Rippu oli BIS1 ja Jekku sai sinisen nauhan, Hanna oli junior handlerissa neljäs Jekun kanssa ja Maija suomenlapinkoira Pepin kanssa kolmas lapsi&koira-kisassa. Rippu ärisi kyllä tavallista enemmän, mutta kehässä se käyttäytyi tosi hyvin. Sekarotuisia oli 9 kappaletta, joten oli vähän kilpailuakin. Tällä kertaa joukossa oli myös kolme mulle ihan uutta sekarotuista, hauskannäköisiä nättejä otuksia. :-)

Jekku ei taaskaan osannut käyttäytyä ollenkaan... Mikähän siinä on, että kotona voi käyttäytyä kunnolla, mutta kun mennään mätsäriin niin sitten riehutaan, äristään ja muristaan. No, ehkä me jätetään Jekun kanssa nämä sisämätsärit jatkossa vähemmälle ja käydään vaan ulkomätsäreissä, joissa ei ole niin ahdasta eikä tartte ressata niin paljon muista koirista kun saa vähän omaa tilaakin.

Netta oli BIS3. Se onkin tosi kaunis neitokainen. Saa nähdä miten se pärjää tänä vuonna virallisissa näyttelyissä. Linda tosiaankin yllätti, kun se tuli sinne mätsäriin, vaikka mie luulin, että se ei tulis edes koko Rovaniemelle. Oli aika parasta nähdä sekin! :>

BIS-kehässä toisena oli laika ja neljäntenä corgi. Hanna ja Jekku sijoittuivat junior handlerissa neljänsiksi. Maija oli Pepin kanssa ja sijoittui kolmanneksi viidestä lapsi ja koira-kisan osallistujasta. Molemmat oli sitä mieltä, että ens kerralla uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti