tiistai 2. elokuuta 2011

Milläs pidät vesihullun pois vedestä...

...vaikka eläinlääkäri olis niin määrännytkin. Rella siis raapi kaulansa auki viime viikon perjantaina, illalla, juuri sopivasti viikonloppua vasten. Ajelin siltä karvat haavan ympäriltä pois ja tänään se sitten käytettiin eläinlääkärillä ja sai sitten lääkkeet ja suihketta, jonka pitäisi parantaa tuo haava... Ilkeän näköinen se kyllä on. Hotspot on siis tuo Relpan vaiva niinku itekin arvelin.

Mutta ongelma on se, että meidän jokaisen lenkkipolun varteen sattuu vähintään yksi vesilammikko, jonne tuon koiran on aivan pakko päästä. Vähän hankalaa on, vedessä läträäminen on kuitenkin Relpan mielestä ihan parasta ja tuo avoinainen kohta kaulassa, joka kastuu joka kerta kun vähänkin veteen pääsee... Syksykin on kohta ja metsästys alkaa eikä Relpasta ole varmasti käytännössä mihinkään. Ehkä sitten ensi syksynä... Tälle vuojelle ei paljon ehi enää tekemään.

Rella tosiaan myös punnittiin eläinlääkärillä ja neidin mitat nyt vuoden ikäisenä on ~54cm ja 27kg. :) Ihan sopivankokonen ja just sopivan kahjo lääppis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti