maanantai 13. helmikuuta 2012

Riekkumista


Taas jääny vähän tämä päivitteleminen. :D Mutta niin, Relppis on parantunut ja on taas ihan elämänsä kunnossa eli virtaa riittää. Välillä tuntuu että liikaakin. Lenkillä, jos on muitakin koiria matkassa, tahtoo varsinkin takaisin tuleminen olla semmosta riekkumista, että hermot menee. Hihnassa roikkuminen, toisten repiminen ja yleinen sähläys on niiiin kivaa!
Sievä tyttö :P
Irti lenkkeily kuluttaa onneksi tuota virtaa mukavasti. ;)


Käytiin mätsärissäkin tässä joku aika sitten. Relppis ja Nella sai molemmat siniset nauhat ja tipahti sitten poiskin eikä sijoitusta tullut kummallekaan. Rella oli taas oma masentunut itsensä eikä liikkuminen oikein kiinnostanut. Saapas nähdä tuleeko tästä mitään tänä vuonna. ;) Ei tuo Rella kyllä missään ole käynytkään sitten syksyn jälkeen... Rippanareppanalla oli juoksut, joten se ei mätsäriin päässyt. Jospa sitten enskerralla olis sen vuoro. :)

1 kommentti:

  1. Nella muistuttaa kovasti rikiä <3
    Ihan huippu kuva tuo missä Rella on taka-alalla ja Nella nappaa lumipaakun ilmasta tietysti volttien kera kiinni!!

    Harmillista kun tuo musta labbis on hankala kuvattava, ei näy kuin musta möykky joka kuvassa jos on hiukan huonompi kamera niinkuin meillä. Rellan kuvia on ihana katsoa kun niissä näkyy labbiksen ilmeetkin.

    VastaaPoista