torstai 29. maaliskuuta 2012

Lenkkeilyä ja söpöilyä


Käytiin viime viikonloppuna lenkillä pitkästä aikaa niin, että Rippukin sai juosta irti. Tämä viikko on kulunut muuten lähinnä remonttihommissa hioen ja lakaten eikä mitään olla ehditty - ei edes käydä kunnon lenkeillä tai harrastaa valokuvausta.

Rellan kanssa muisteltiin vähän tokojuttuja ja noutohommia, kun talvella tuo treenaaminen jäi vähän vähiin... Dami sai kyytiä, kun sen nätti käsittely oli päässyt unohtumaan, voidaan siis aloittaa koko homma alusta, tarkoitus olisi alkaa harjoittelemaan oikeillakin linnuilla tuota noutoa...

Tokojutuista seuraaminen sujuu hyvin, samoin maahan ja seisomaan jäämiset liikkeestä. Luoksetulo ei edelleenkään tule suoraan sivulle. Hyppyä pitäis harjoitella ja paikkamakuun kestosta ei ole mitään käsitystä, kun senkin treenaaminen on jääny onnettoman vähiin.

Jos me kuitenkin tänä keväänä yritettäis käydä möllitokoilemassa jopa... Saa sitten nähdä onko Rella sellaisessa tilanteessa (kun on muita koiria ja mie jännitän) niin peloissaan ja epävarma, että tokohommat ei onnistu ollenkaan tai se tekee ne niin masentuneesti ja hitaasti, ettei mistään tule mitään. Voi olla, että ei olla juuri vuoden takaisesta tilanteesta edistytty edelleenkään.

Tässä kuitenkin muutama kuva viime viikonlopun lenkiltä ja tästä osoitteesta voi katsella lisää!

Lopuksi jotain hurjan söpöä! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti