keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Hiukan tokoilua ja kaikkea muuta

Treenailin Rippusen kanssa eilen illalla hiekkarannalla. Ihan kaikki sujui tosi hyvin ja kaveri oli vahtimassa, että en tee mitään ylimääräisiä käsienhuitomisia tai painota jotain sanaa jotenkin tyhmästä piiiitkään. Kaikki meni tosi hyvin. Seuraavia möllitokoja odotellen. (;
Viskoin Ripulle keppiäkin jokeen ja neiti haki ne oikein innolla, ryntäsi perään kunnon vauhdilla! Käteen asti se ei keppiä edelleenkään tuo, mutta rannalle asti kuitenkin ja lähelle. (: Vuosi sitten kepit tai muutkaan lelut ei kiinnostaneet pätkän vertaa. Nyt Ripsulla on jo suosikkipehmolelu, vinkulelut ja kepeistäkin se tykkää jonkin verran. Olen tuutuvainen. (:
Muuten aika on mennyt mm. mökkeillessä ja pyöräillessä. Lämmintä ei ole toiveista huolimatta ollut kovinkaan paljon ja jos aurinko onkin erehtynyt paistamaan, niin tuuli on ollut kylmä. Koirille tietenkin mukavaa, mutta muuten vois vaikka toivoa vähän lämpimämpää säätä. Uudella järkkärilläkin on tullut kuvattua melko paljon, nämäkin kaikki kuvat sillä kuvattuja.
Kävin yhtenä päivänä kattelemassa hakutreenejä, kun Tuikella oli treenit. Mukavaa hommaa. Olis kiva, jos itelläki olis sellanen koira, jonka kanssa vois harrastaa vaikka hakua. Harmi vaan, että aika ei riitä kovin moneen koiraan. Kolmessa on jo työtä ja uusi pystykorvan alku pitäisi kuitenkin saada vipeltämään meillekin. (: Jos minulta kysyttäisiin, niin meille tulis ehdottomasti pohjanpystykorva, mutta toistaiseksi se on vielä vähän auki, että kumpaan loppujen lopuksi päädytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti