perjantai 2. heinäkuuta 2010

Vanhalla talolla oleskelua

Viime viikonloppuna käytiin Saaran ja koirien kanssa vanhalla talolla. Yksin olen jo ollutkin siellä yhden yön tälle kesälle, mutta nyt ekan kerran koirien kans. Käytiin soutelemassa ja kiikuttiin Lapinvaaran päälle. Ja kivaa oli tietenkin!

Joella Rippu ei pysy veneessä, joten se sitten sai uida joesta yli pariin kertaan. Uimisen jälkeen se oli kyllä ihan poikki. Seuraavana päivänäkin vielä vähän väsy. Mutta ihmekös tuo. Onhan joen yli uiminen huomattavasti rankempi urakka kuin normaalilenkkeily, vieläpä kun Ripun mielestä ainoa mahdollinen askellaji on ravi, sitä kovempaa ei voi jaksaa.
Tuikkis ja Rip, Rippu näyttää tankilta...

Kesätyöt on parin viikon päästä loppu, sitten onki aika mennä Ouluun ja ostaa uusi kamera ja mahdollisesti myös putki. Sen jälkeen kaikki kuvat ei enää ehkä ole © Saara niinku nyt ensimmäistä ja viimeistä lukuun ottamatta. :)


Ilkeää kun koko ajan on juuri tuollainen ilma kuin noissa kuvissakin. Harmaata eikä kovin lämmintä. Huppari ei ole yhtään liikaa ja kylmä meinaa tulla. Pari päivää oli jo lämmintä, mutta nyt taas kylmä. Hrr. Ehkä se ilma lämpeää sitten, kun mulla alkaa loma... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti