lauantai 26. kesäkuuta 2010

Juhannusta

Oli ainakin erilainen juhannus. Kello ei tosin vieläkään ole kuin 0:56, mutta hiljaista on. Aamulla oli vielä parikin vaihtoehtoa miten illan viettäisi. Kun kello lähenteli seitsemää alkoi epäilyttää, tuleeko mistään suunnitelmasta mitään. Ja niinhän siinä kävi, että itse viivyttelin toisen kaverin takia päätöstä oltaisiinko menty toisne kaverin körkönperälle, luultavasti koirien kanssa oleskelemaan, liian pitkään. Sitten toinen kaveri perui lähtönsä, pikkuveli lähti serkun kanssa kalalle ja muu perhe mummon ja ukin mökille Jekku mukanaan. Mie jäin sitten Sissin, Siirin ja Ripun kanssa vahtimaan taloa. Käytiin Ripun kanssa juoksemassa hiekkarannalla ja kuvailin otusta siinä sivussa.

Tältä näytti tänä iltana. Mihinkään muuhun aikaan vuorokaudesta ei ikinä voisi mennä rannalle juoksemaan ja pitää Rippua irti. Mutta mitäpä tuosta. Yöhän siihen parasta aikaa onkin. Kauneinta.

Jekku istui koko päivän isän auton kyydissä. Siis IHAN koko päivän. Aamusta iltaan asti. Se päätti varmistaa, että ei ainakaan jää pois matkasta. Tuli se istumaan skootterin kyytinkin, kun mie olin lähdössä Maijan kanssa mummolaan, mutta en kuitenkaan kehdannut sitä siihen ottaa kyytiin tällä kertaa, vaikka se sujuvasti sylissä kulkeekin.
Maisu ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti