sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Juhannusnäyttely

Minun hieno pieni Jekku sai juhannusnäyttelystä H:n. Tuomarina oli Tuula Plathan ja arvostelu oli tosi hyvä. Ainoa virhe koko koirassa oli purenta. :) Jekku myös käyttäytyi hyvin eikä riehunu, pelleilly, hidastellu, vikissy, yrittäny murista tuomarille tai muutakaan. Aivan mallikelpoista käytöstä. Esittäjäkin on tainnu kehittyä hieman tässä ajan kuluessa.. ;)

Arvostelu: "Mittasuhteiltaan ja ääriviivoiltaan tyypikäs. Hyvä kallo, oikean muotoiset ja kokoiset silmät, sopiva kuononpituus, heikko alaleuka pilaa ilmeen. Epätasainen purenta, joka osittain saksi, osittain tasa. Hyvä eturinta. Erinomainen raajojen luusto. Kaunis niska ja selkälinja. Hyvä hännän kaari. Priima turkinlaatu. Liikkuu hyvin. Palkintosija putoaa purennan vuoksi."

Nähtiin Jekun sukulaisiaki. Jekun serkkupoika Daston Chic Choix Sam oli siellä myös. Kyllä näkee, että on pojat sukua! Tosi samantyyppinen rakenne, turkki ja pää. Niin ja luonne. :D Voisin vaikka laittaa tähän kuvankin Samista. Verratkaa siitä kuin samannäkösiä nuo on!
Saatiin taas uusia turkinhoitoneuvojakin. :) Ja juu, kaikesta voi alkaa päättelemään, että Jekun turkki ei tosiaan ole lähdössä yhtään mihinkään ainakaan näillä näkymin. Kyllä me vielä katsellaan ja ihmetellään. Kemiin lähtöä ajattelin, mutta ehkä ei sittenkään, kun tuo Sam samoin kuin Jekun isän velikin on saanut Ritva Raidalta EH:n, niin ei edes yritetä. Ilman koiraa sinne sitten katselemaan ja kannustamaan pikkusiskoa junior handleriin.

Kehä oli noin 1,5 tuntia myöhässä ja koko ajan satoi ja satoi. Oli siinä olemista, vaan onneksi meillä on tuo hieno teltta jonka kokoamista pitänee harjotella vähän lisää vielä. :D Mukavaa oli kuitenki kun nähtiin tuttuja ja tuli juteltuakin vähän. :) Nähtiin myös söpöjä pentuluokan apsoja... ♥

Jekun kuvasta kiitos Saaralle, sen ottamia kuvia löytyy täältä.Niitä saa kopioida kun merkitsee kuvaajaksi Saara Kangasniemi. Minun ottamia kuvia voi puolestaan katella täältä ja niitäki saa kopioida omien koirien sivuille, blogiin tms.

3 kommenttia:

 1. Juhannusnäyttely!?!? Mä kuvittelin jotenkin, että se olisi juhannuksena! :D

  On kyllä samannäköiset pojut.

  VastaaPoista
 2. Ei ku tänä vuonna on se maailmanvoittaja Tanskassa just juhannuksena niin tuo piti sen takia järjestää sitten vähän etuajassa. :D

  VastaaPoista
 3. Heippa, olen sen Romeon (Soleydan Quit Fooling) omistaja ja nähtiin näyttelyssä. Kopioin sulta muutaman kuvan, jossa Romeo on kehässä ja merkitsen kuvaajan nimen. Tosi onnistuneita kuvia, kiitos kuvaajalle:-) Meidän kotisivuihin voit tutustua osoitteessa www.karvakuonot.net

  -Heidi-

  VastaaPoista