lauantai 21. elokuuta 2010

Päivä puolessa ja huhhuh

Mestarikoheltajat taas paikalla. :D Käytiin Ripun kanssa rauhallisella aamulenksailulla vaan rannalla kuvailemassa. Rippana ihmetteli maailmaa.
Vesiläträystä Ripun mieleen. Uiminen on yliarvostettua (;
Uuupein
Mössykkää kyllästytti maailman kattelu seisaaltaan, joten neiti päätti sitten vähän makoilla.
Tuollainenkin bongailtiin.
Jännän väristä.

Siiri muistuttaa jo enemmän palloa kuin hoikkaa siroa kissaneitiä... Vielä ei ihan poksahtamassa taida olla, mutta parin viikon sisällä mahdollisesti jo kissanpentusia. Siiriäinenkin oli tänään ihan tohjolla päällä, kun metsästi portaiden kaiteen pinnojen välistä ihmisiä, kiusasi Penniäkin minkä ehti. Pennihän ei Siiristä tykkää.

Sissi varasti kuitenkin koko shown tältä päivältä. Naapuri soitti, että onko teiltä koira kadoksissa. Mieleen ei tullu mitään järkevämpää kuin "ööh.. ei kai... tai saattaa ollakin." Siihen naapuri tokas, että "täällä meän ravintolassa on tämmönen pikkunen keltanen pystykorva sisällä." SISÄLLÄ!? SISSI! Sissi oli sitten harvinaisen ahneena koirana ilmeisesti mennyt pitsantuoksun perässä ihan sisälle asti. Tepasteli tyytyväisenä sieltä pois ilmeellä "koskaan-en-ole-mitään-tehnyt". Hävetys. En tiiä, pitäskö nauraa vai painua maan alle tuon koiran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti