tiistai 31. elokuuta 2010

Syväjäädyttävä mätsäri

Käytiin Rimpulan kanssa mätsäröimässä. Tällä kertaa tulokset ei ollu ihan niin hyviä kuin edellisillä kerroilla tänä vuonna, mutta ollaan nyt tyytyväisiä kuitenkin. Jos mätsärin jälkeen on umpijäässä ja litimärkä, niin voi olla tyytyväinen, kun koira on sijoittunut neljänneksi ja íte kolmanneksi. Suuri helpotus päästä pois. :)

Rippu pelkäsi vaihteeksi vähän kaikkea, reppana oli koko ajan hieman luimu. Kehässä se oli märkä ja pörröturkkinen, ja tuomari totesi, että se on lihava. Noh, miten vain. On se laihtunu jo ihan kivasti. Lisäksi Rips alkoi pelkäämään kehän ympärillä olevaa nauhaa eikä suostunut menemään sen lähellekään. Kun meni lähelle, Rip loikkasi yli ja kun pyysi sen takaisin, niin Rippu nosteli jalkojaan oikein tarkasti nauhan yli ja varoi koskemasta siihen. Huoh, sanon mie. Oli neiti kyllä säikyllä päällä. Mutta kokemus sekin. Seuraavaan mätsäriin lähtee sitten Rippu vielä itsekseen, mutta sitä seuraavaan pääsee jo Rellakin. ;) Kohta ei malta enää odottaa, että olisi pentunen kotona! Vielä 11 pitkää päivää...

//lisätään vielä kuva © Saara (:

2 kommenttia:

  1. Meillä olis huomenna mätsäri sekä Bellalla että Tuikella. Ajattelin säikkysen Bellan esittää itse, ja Petsiestä löysin sopivan esittäjän Tuikelle. :) Saas nähdä, miten käy. Sään sentään pitäisi ennustusten mukaan olla ihan jees.

    VastaaPoista
  2. Joko teillä on kissanpentuja?

    VastaaPoista