tiistai 14. syyskuuta 2010

Pentujuttuja

Rellaa!
Rella muutti meille lauantaina, käytiin hakemassa pikkuneiti samalla kun käväisin kavereiden tokokisoja kattelemassa. Ainaki tuli todettua, että Rella osaa karjua! Automatkasta ensimmäisen vartin neiti karjui aivan hurjana. Onneksi loppumatka meni kiltimmin. Kotona se törmäsi ensi töikseen Rippuun, joka osoittautui maailman ihanimmaksi kaveriksi. Aivan mahtavaa, joku joka osaa heiluttaa häntää ainakin melkein yhtä lujaa kuin Rellakin! ;)
Seuraavana Rella sai kokea järkytyksen, kun Jekku tuli vastaan. Jekku katsoi pentua ja katsoi minua ja murjotti koko illan mullekin, Rellalle se ilmoitti, että se ei ole ollenkaan tervetullut taloon, kaikki (pallot, lelut, luut, siankorvat, pedit, ihmiset, ruokakupit...) on nimittäin sen. Onneksi Jekku on vain pitkävihainen, mutta tottuu varmasti aikanaan uuteen tulokkaaseen. Jekku erehtyi jo kerran leikkimäänkin Rellan kanssa ennen kuin tajusi, mitä oli tekemässä. ;) Ihan pöljä apsopoika.

Kissanpentuja!
Siiri poksahti sunnuntaina päivällä ja tuloksena on kolme kissanpentua, yksi punaraidallinen (todennäköisesti siis poika) ja kaksi Siirin väristä kilpparia (todennäköisesti tyttöjä). Siiri oli vähän hämmentynyt pennuista ja tuli jalkoihin pyörimään ja huutamaan, että mitä ihmettä noille pitää tehdä, mami, en osaa! Äkkiä Siiri kuitenkin tajusi, että pentuja pitää hoitaa, ja hoitaakin niitä huolella. Tunkeilijoiden karkottamisessa Siiri on onneton. Jos kaverin Pessi antoi äkäiset sähisevät lähdöt ylimääräisille, Siiri tulee häntä pörhöllään puskemaan jalkoja aluksi muka tosi äkäisenä. Rellankin Siiri toivotti tervetulleeksi ystävällisesti puskemalla.

3 kommenttia:

  1. No onpas teillä nyt lapsukaisia talossa, Rella ja vielä kissanpennutkin. Voi Jekku-parkaa, kiusata nyt apsoa uudella koiralla, joka on vielä ihan eri rotuakin! :D

    VastaaPoista
  2. Jekku on kyllä sitä mieltä, että kaikenlaisia ne tänne tuoki... :D On lapsukaisia, mutta onneksi on monta hoitajaakin, yksin vois päässä pimahtaa viiden kissan, neljän koiran, hamsterin ja akvaarion kanssa. ;)

    VastaaPoista
  3. Mulla ei näy toi kissanpentukuva... Mie kuolen jos tuun kattoon nuita kissanpentuja, haluun tommosen punaraidallisen kissan. <3

    VastaaPoista