tiistai 14. joulukuuta 2010

Messaria ja kahjo labbis

Viikonloppu sujahti mulla messarin merkeissä. Tuossa ylhäällä olevassa kuvassa Voittaja labbis -10, ryhmäkehässä neljänneksi sijoittunut. Rellan siskopuoli. Eli sama isä kuin Rellalla. Rellasta tuskin tulee läheskään tuon näköistä, ei ainakaan noin tanakkaa. Ja tuskin näyttää vuoden ikäisenä tuolta...

Rella oli kotona koko viikonlopun kaikkien kiusana. Mietin jo etukäteen, että mitähän siitäkin tulee, kun sen jättää vain niiden hoidettavaksi koko viikonlopuksi. Valitusta mie odottelin ja sitä myös sain... Rella oli ollut ihan sisäsiisti jo useamman päivän ennen kuin lähdin messariin, mutta vkl aikana vahinkoja oli tapahtunut. Eli suomennettuna lenkkeily oli tainnut jäädä vähän vähemmälle. Tänäänkin se on ollut täysin sisäsiisti, joten mikä ihme niillä on ongelmana.

Virtaakin oli ilmeisesti Rellalla ollut kun minun huone näytti lähinnä räjähtäneeltä. Vaatekaapista oli sisältö vedetty lattialle ja levitelty ympäri huonetta, lipaston tai tv-tason (mikä se on?) päältä tavarat oli myös lattialla. Sängystäkin oli peitto ja tyynyt lähteneet koristamaan lattiaa. Ikävä ja tylsää oli vissiin ollut.
Seko
Mulla ei ollut tylsää koko eilispäivänä. Päivä sujui lenkkeilyn, Rellan kahjouden purkamisen ja oman huoneen siivoamisessa. Jekulle ostin messarista trimmerin eli se on sitten heihei epämääräisen pituiselle melko siivottomalle turkille. Rellalle mukaan tarttui näyttelyhihna. Lisäksi ostin nahkahihnan, kun onnistuin hukkaamaan yhden hihnan aiemmin syksyllä juuri ennen lumien tuloa... Kuvia tuli otettua suunnilleen 800 joista osan tietenkin poistin.

Rella, ahne pieni possu, oli tänään taas riehunut hieman. Se oli syönyt 1/3 kurkusta, saanut messarista keräämäni näytepussit pöydältä ja mussutellut niitä onnessaan ainakin kaksi. Lisäksi se oli kantanut taas läjän vaatteita olohuoneen matolle. Voi koira. Onneksi se ei sentäs tuhoa mitään muuta kuin luita ja ruokaa. Sotkee vain.

1 kommentti:

  1. Joo, ja sitten se katsoo tuossa alimmaisessa kuvassa, että "Mustako ne muka puhuu? Mitään en oo tehny!" :D

    VastaaPoista