sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Joulua

Joulukorttiviritelmä, saa kelvata
Meillä joulut on vietetty mukavissa merkeissä. Rella riemastui suunnattomasti, kun sai kaverikseen samanikäisen suomenlapinkoiran, Murun (Ahulin Ciiri). Rella on paininut Murun kanssa monena päivänä itsensä ihan puhki, poikki ja väsyksiin. Opetettiin Rella antamaan myös tassua, joka sujuukin nyt loistavasti. ;) Myös seuraaminen, vieressä kulkeminen ja viereen tuleminen onnistuu ihan hyvin. 

Rella vetaisi jouluaaton kunniaksi kuivakakusta puolet, muuten se ei ole onnistunut syömään mitään luvatonta, vaikka hieman pelkäsinkin sitä. Tuo ahneus on kyllä ihan omaa luokkaansa. Rippu puolestaan naposteli muutamat karkit suihinsa, mutta ei onneksi kovin montaa. Hyvin meni. Nyt aletaan sitten urheilemaan oikein tosissaan. Tai ainaki kohta, ehkä. Uuttavuotta ja raketinpauketta "innolla" odottaen....
Rella ja Rippu
Muru ja Rella
Rella ja Muru
Muru ja Rella
Rella 

3 kommenttia:

 1. Se on kiva, kun samankokoista ja samanikäistä seuraa. Joo labbiksen ahneus, se on jotain ihmeellistä. Mummolan täyttää maaliskuussa 8, eikä senkään ahneus ole vuosien saatossa hävinnyt. Lihomaan on myös kovin herkkä, joten tosi tiukkana saa olla. Onneksi se ei ole kova varastelemaan ruokaa kuitenkaan.

  Ihana joulukortti!

  VastaaPoista
 2. Mulla onki tuo Rippu jo ennestään tuommosen sikapossuna koirana ja erinomaisena esimerkkinä, minkälainen ahne sika voi koira olla... :D

  VastaaPoista
 3. Ihana blogi sinulla! Eksyin koirat.comin kautta tänne ja jäin ihailemaan ottamiasi valokuvia (ja tietysti vähän myös ihanaa labbistasi :) )

  Minullakin olisi kevään mittaan hankinnassa oma labbispentu ja varmasti jään seuraamaan teidän seikkailuja tulevaisuudessa, oikein hyvät uudet vuodet koko porukalle! :)

  -K-

  VastaaPoista