lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet kujeet ja vähän vanhaakin vuotta

"Seiso!" Rella 5kk 2vk
Jälleen on vuosi vierähtänyt ja uusi vuosi kärsitty. Kissat ei uudesta vuodesta juuri kärsineet, Pennikin vain tyytyväisenä kerjäsi pöydästä makupaloja. Koirista Rella ja Sissi ei pelänneet raketteja tai pauketta, Sissi kommentoi jokaista paukahdusta haukkumalla, Rella hätkähti aluksi vähän ja oli kummissaan pommituksesta, mutta ei välittänyt niistä sen jälkeen enää yhtään. Rippu pelkäsi sen verran, että vietti yön tiukasti kopissaan, se ei kuitenkaan pelkää läheskään niin paljon kuin Jekku... Meidän pieni arkajalka tärisi ja läähätti peloissaan, paras piilo oli ehdottomasti sängyn alla minun huoneessa, vaatekaappi oli myös hyvä. Mitään rauhoittavia tai muutakaan sille ei syötetty. Tänä aamuna paukahteli vielä muutaman kerran ja Jekku tärisi koko aamupäivänki. Onneksi näitä päiviä on vuodessa vain kaksi.
"Väsyttäää"
Torstaina oli Siirin leikkaus, enää ei meille kissanpentuja ainakaan Siirin toimesta tule. Reinokin muutti isoveljen luo ja nyt toivotaan, että ne kyllästyis siihen kuitenki. :D Kaikki ois halunneet pitää Reinon meillä, mutta kun on luvattu, niin sitten se saa lähteä Tampereelle... Siiri sukkakissa makoilee nyt pesuhuoneen lämpimällä lattialla ja koittaa heräillä tokkurasta. Sillä on tiedossa 2 viikkoa sisäkissan rauhallista elämää. Saa nähdä kuinka se onnistuu tuolta, sen verran vilkas kaveri kuitenkin kyseessä...

"Hyi YÄK, lunta naamalle?!"

Rellan kanssa käytiin Siirin leikkauksen aikana kävelemässä kaupungissa. Se oli vähän ihmeissään kun oli niin paljon ihmisiä ja autoja ja vilinää. Rellan kanssa on opeteltu autoihin suhtautumista aika reilustikin, sen kuuluu ottaa kontaktia aina kun auto tulee ja menee ohi, niinpä se kaupungissa autojen ohivilistäessä piti kontaktia melkein koko ajan. Ihmisten ohittaminen olikin hieman hankalampaa, kun täällä niihin ei juuri törmäile. Hyvin se kuitenkin tajusi, että yhdestäkään ihmisestä ei tarvitse paljon välittää. Useammin pitäisi kyllä käydä kaupungissa ihmettelemässä menoa, että se oppisi käyttäytymään kunnolla koiriksi...
"Tassu!"
Rellan kanssa ollaan opeteltu pään laittamista maahan ja sivulle tuloa. Pään laittaminen maahan onnistuu ja sivulletulo alkaa myös näyttää aikas hyvältä. >:P Jos se oppisi sen nyt kerralla oikein ja hienosti niin ei tarvisi sitten jatkossa opetella uusiksi. Aika oleellinen ja tärkeä taito kuitenkin kyseessä.
"Seuraa!"
Tänään otettiin Saaran kans kuvia Rellasta. Laitan sen albumiin uusia, kunhan ehdin. Eilen potkuroin mummolaan eli 10km tuli taas potkurilla puskettua eteen päin. Olisi se ollut helpompaa, jos olisi ollut edes yksi vetävä koira... Rella juoksi koko matkan mukana irti. Tänään käytiin 6-7km lenkki kävellen Rellan kanssa, vastaan tuli pari ihmistä ja harmaa norjanhirvikoira. Hienosti ne ohitettiin. :)
"Mee pois..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti