sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Mätsäilyä osa tsiljoona

SEK1 BIS3
Käytiin taas mätsärissä Ripun ja Rellan kanssa. Rippu oli SEK1 ja BIS3. Kuvista päätellen tuomarin kommentti siitä, että se näyttää ihan pennulta, oli aivan aiheellinen. Miten koira pystyy näyttämään noin koipeliinilta ja epäsopusuhtaiselta... Varsinkin kun yleensä ulkonäkö on ihan jotain muuta. :---D Oivoi. Muutenkin tuomari ihmetteli tuon vilkkautta (joo....) ja pirteyttä sekä valkoisia hampaita, kun kyseessä on paria kuukautta vaille 7-vuotias koira. Oli se kyllä tänään vähän vauhdissa.
Huhtikuussa 2010 Rippu näytti tältä...
Maaliskuussa 2011 sama neiti on vuotta vanhempi ja näyttää tältä
Maaliskuu 2011 ja Rippu voi myös näyttää tältä. :---D
Relskutti esiintyi myös hienosti ja oli sinisten pentujen 3! :) Ensimmäinen sijoitus minun vaavallekin. Rella ois taas tykänny olla kaikkien kaveri ja oli ihan hämmentynyt kun yksi sekarotuinen ei tykännytkään siitä. 6kk-ikäisen labbiksen kanssa painiminen sen sijaan oli ihan superhauskaa. Huomaa kyllä, että labbiksilla on ihan omat leikit... Rauhallinen tuo Rella noin yleiseltä olemukseltaan kyllä on, ainakin kun tehdään jotain, mikä vaatii keskittymistä.
Rella-tyttönen 8kk
Kuukauden päästä olisi möllitokot ja mietin, josko Ripun ilmottaisi silloin sinne. Olisihan se vaihtelua, mutta juoksut... Ne saattaa hyvinkin osua huhtikuun lopulle, jos yhtään oikein arvelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti