maanantai 23. toukokuuta 2011

Mätsäröintiä vaihteeksi

Käytiin Relskun kanssa taas mätsärissäkin, tällä kertaa sijoitus oli sinisten pentujen 2. :) Ei ihan huonosti taaskaan, tosin masentava esitettävähän tuo kyllä on kaikesta nätteydestään ja söpöydestään huolimatta.

Jekku oli matkassa myös ja käyttäytyi ihan superhyvin, ei yhtään ärinää, murinaa, irvistystä tai haukkumista kellekään. Kehään se ei päässyt noiden pureskelutaipumustensa takia, mutta käyttäytyi oikein sievästi. :> Olenpa ainakin ylpeä minun pikkuturriaisesta.

Tänään olis taas pitkästä aikaa tokotreenit kun nuo juoksutkin on loppuneet. Tää ois sitten viimeinen kerta, jossa on luvassa kertausta ja leikkimielistä kisailua, tarkoittaen sitä, että me mennään sinne Rellan kanssa ihmettelemään, että ollaanko me jääty aivan jälkeen kaikista muista...

Ja nyt on ainakin lämmin, 23 astetta varjossa jopa Rovaniemellä. Ihanaa... tai kamalaa. Hiki virtaa, vaikka liikkuis ihan vain kävellen tiellä. Rella ja Jekku pulahti molemmat metsälampeenkin, vahingossa kylläkin. ;)

3 kommenttia:

 1. Miksi se on masentava esitettävä?

  Nuo edellisen (vai sitä edellisen) postauksen yöllisen aurinkoisen vesisateen kuvat olivat mielettömän upeita. Ei tuollaista väriä ole oikeasti olemassakaan!

  VastaaPoista
 2. Masentava siksi, että se vain lösöttää paikallaan seisten (hännän heilautusta siltä ei irtoa) ja sitä saa käytännössä hinata perässä juostessa, kun ei ole kovin vauhdikas. :) Oikeastaan nuo näyttelyt ja mätsärit ei ehkä ole ihan Rellan juttu. Aika rauhallinen koirahan tuo on noin muutenki. :)

  Toisaalta vähän sellanen tottumiskysymys, kun Rippu on ihan erilainen esitettävä (siltä löytyy sitä virtaa vähän liianki kanssa) eikä Jekkuakaan koskaan ole tarvinnu erityisemmin innostaa. :D

  VastaaPoista
 3. Kävitkö lukemassa mun viimeisimmän bloggauksen meidän Tuurin näyttelystä? Tuike on myös näitä masentavia esitettäviä. :D

  VastaaPoista