sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Metsästelyä

Tältä viikonlopulta on taas linnut metsästetty niin hyvin kun on osattu. Eilen käytiin kiertelemässä metsiä 5h ajan ja tänäänkin reippaat 4 tuntia. Koirien kunto ei ehkä aivan ole kohdallaan ja ainoa, josta jotain hyötyä lintumetsällä on, on Rippu. Sissi ja Rella kulkee pelkkää polkua pitkin. Vaikka eipä sillä, ei noutajaa ole varmaan ympäriinsä juoksenteluun tarkoitettukaan. Mutta no, mukanahan ne kulkee ja liikuntaa saa...

Eilen ei saatu mitään, mutta tänään tuli yksi teeri. Ensi viikonloppuna paremmin. ;) Metsässä kulkeminen on kuitenkin jo pelkästään niin mukavaa, että sama vaikka ei mitään saisikaan.

Meidän porukka on kyllä edelleen vailla sitä pystykorvan pentua. Pohjalaisia tahtoo vain olla hyyvin vähän, joten olen jopa sortunu selailemaan kasvattajien sivuja Ruotsin puolelta. Pohjoiseen Ruotsiin on kuitenkin vähemmän matkaa kuin Etelä-Suomeen... Saa nähdä mistä ja millainen pystykorvan penska meille tulee, sellainen pitäisi kuitenkin ensi syksyksi saada ja sen kanssa opetellaan kulkemaan jossain aivan muualla kuin pelkästään polkuja pitkin.
Relppa reilu viikko sitten
Sissi mettäkämpän portaalla
Hurjat metsäkoirat
Välillä mentiin koko lauma (sotajoukko...) yhdessä jonossa

1 kommentti:

  1. Vitsi, että on taas kerran ihania kuvia. Teillä on siellä jo kunnon syksy. Täällä vielä parasta loistoa odotellaan.

    VastaaPoista