keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Olemisia

Siitä onkin taas aikaa kun on tullut viimeksi kirjoiteltua, melkein kuukausi jo. On tullu tehtyä töitä ja valmistuttua ylioppilaaksi ja kartoittajaksi. Koulut olis taas vähäksi aikaa käytynä, nyt jos pitäisi ehkä välivuoden ja tuumailisi tai sitten menisi kouluun, jos sinne nyt pääsee. Insinööriksi voisi ehkä harkita alkavansa, jos siitä nyt kauheasti hyötyä on, kun työtehtävät ei korkeamman koulutuksen myötä muuttuisi juuri mihinkään...

Kesäkin alkaa pikku hiljaa ehkä tulla, vielä saa olla vaatetta päällä kunnolla, eikä t-paitakelejä ole vielä oikein ollut, ellei sitten yhtenä päivänä. Mittari pysyy sitkaasti alle 15 asteessa. Maa ja puut sentään vihertää ja potutkin on istutettu. Niin ja talviturkki heitetty järveen! Jokeen en ole vielä ite joutanu uimaan. :)

Relppisreekin on parantunut, piti hakea vielä toinenkin lääkekuuri, että hotspot saatiin kokonaan pois. Mitään erityistä ei olla muuten touhuttu, kunhan ollaan oleskeltu ja kalastelukin taas aloitettu. Kolmen viikon päästä olisi sitten juhannusnäyttely, ilmoitettiin sinne Nella ja Rella molemmat. Saas nähdä miten käy.

1 kommentti:

  1. Onnea ylioppilas-kartoittajalle! Onko sulla töitä tiedossa/olemassa, vai meinasitko ihan olla vaan ja viettää välivuotta?

    VastaaPoista