tiistai 19. kesäkuuta 2012

Mökkeilyä ja yleiskuulumisia

Me ollaan mökkeilty ja sitten ollaan mökkeilty vähän lisää, ja kalastettu. Mitään erityistä ei olla touhuttu pitkään aikaan, mutta kyllä ne koirat  vain väsyykin, kun saa juosta päivät irti ja rypeä mutakossa ja kieriä mädissä kaloissa, mikä on varsinkin Nellan mielestä oikein supermukavaa ja varmaan maailman paras hajuste.


Parin viikon päästä on juhannusnäyttelykin, jonne ilmotin Rellan ja Nella on ilmotettu myös. Rellalla on irlantilainen tuomari ja Nellalla serbialainen. Toukokuun alun jälkeen ei ole edes harjoiteltu juurikaan, silloin tällöin pari makupalaa seisomisesta. Pitäisi ehkä ottaa parin viikon tehoharjoittelu, että nuo lääppikset voisi edes saada seisomaan paikallaan kuta kuinkin järkevännäköisinä. Relppiksen ilmotin Kemin näyttelyynkin heinäkuulle, sinne mennäänkin sitten jo avoimeen luokkaan, jonne tuo tietysti on aivan penikka vielä.


Heinäkuun lopulla tai elokuun alussa meille toivon mukaan tepsuttelee pieni tiibetinspanieli neiti pitämään järjestystä yllä ja söpöilemään. ;) Millään ei malttaisi odottaa, että pääsisi edes katsomaan pieniä ihanasti pennuntuoksuisia palleroita...

Tarkka kalakaveri
Veneessä voi vaikka nukkuakin

1 kommentti:

  1. Jäi tällä kertaa lässyttämättä, kisoissa. Kotioloissa lässytys senkun jatkuu vaan. Jos asuisin Helsingin seudulla, olisin voinut jopa vakavasti harkita. Kotijoukot ainakin sanoivat, että olisin siinä raskaassa sarjassa ollut vahvoilla... ;)

    VastaaPoista