sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Näyttelytouhua

 

Rellan tulos oli jälleen sama EH kuin monesti ennenkin. Tällä kertaa tuomari ei kuitenkaan muuta vikaa löytänyt kuin arkuuden ja lihavuuden (?). Muutamassa mätsärissä Rella on säikkynyt tuomaria ja jatkoi sitä nyt sitten näyttelyssäkin. En tiedä sitten, mistä tuo alkoi ja miksi se nykyään pelkää tuomareita. Ehkä me nyt käydään se Kemin näyttely ja sitten unohdetaan nämä näyttelytouhut vähäksi aikaa. Tietenki joku näyttelykurssikin vois olla hyvä ja jos sais ihmisiä lääppimään tuota. Arvostelun "hieman ujo" on kyllä melkoista vähättelyä, sen verran nopeasti se tuomarin alta säntäsi pois. :D

Arvostelu englanniksi: "Femin. head and expression, good reach of neck, well placed shoulder, would like a tighter loin, moving soundly in both directions. Temperament a little shy."

ja suomeksi "Femin. pää ja ilme, hyvä kaula, hyvät lapa, lantio saisi olla tiukempi (nousevampi, hoikempi?), liikkuu moitteettomasti molempiin suuntiin. Luonne hieman ujo"

Nellan arvostelu oli pelkkää kehumista ja hyviä asioita muuten, mutta se on tuomarin mukaan vielä kevyt ja kehittymätön, mitä se tietenkin onkin. Nella sai tulokseksi ERIn.

Kuvia näyttelystä täältä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti