lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kesätouhuja

Viime aikoina ei ole touhuttu mitään ihmeempää, kunhan ollaan oleskeltu, lenkkeilty ja uitu. Relppasellakin juoksut oli ja meni, draamakuningattareksi siinä on kohta aineksia vaikka kuinka. Rasittavuuteen asti se ainakin hermoilee joka asiasta. Pienikin tassun päälle astuminen ja koira saa kauhean hepulikohtauksen, toisen koiran ärähtäminen saa sen melkein lentämään ja kun kynsiä leikatessa osuin verisuoneen, se ei ole sen jälkeen kävellyt neljään tuntiin kunnolla, paitsi lenkillä tietenkin. Murjottaa vain pöydän alla aivan samoin kuin hotspottiakin sairastaessa ja kävelee kolmella jalalla.... Laitetaanpa tähän väliin kuvapläjäys muutaman metsälenkin parhaimmista otoksista, kuvien päätähtinä on totta kai jälleen Rella ja Nella.





Ollaan yritetty etsiä asuntoakin, jos muuttaisi omilleen, mutta tuntuu olevan vaikeaa ainakin näin syksyllä. Jos hinta on sopiva, sijainti tai kunto on huono tai lemmikit kielletty asunnosta ja jos asunto muuten olisi hyvä, hinta on sen verran suolainen, että sekään ei sitten kelpaa. Miten voikin olla näin vaikeaa...? Syksyllä mulla alkaa opiskelut maanmittausinsinööriksi eli samalla alalla jatketaan ja samoissa töissäkin.

Viikon päästä meille muuttaa kuitenkin tällainen pieni söpöläinen toimittamaan seurakoiran virkaa. Viralliselta nimeltään pikkuinen tiibetinspanielin alku on Zaranel Eleonoora, kutsumanimeä ei vielä ole päätetty. Saapa nähdä, mitä pikku tirriäisestä kehittyy, junior handleriin siitä ainakin pitäisi olla kaveriksi sitten kun on iso tyttö. ;)

1 kommentti: