sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Rella ja Nella ja pikkuisen Riitua

Syyslomakin on nyt sitten vietetty, lumi suli pois, mutta sentään miinuksen puolella ollaan taas kirkkaasti (peräti -3,3 astetta näyttää nyt mittari). Relppisree koki muunmuassa järkytyksen sähköiskun muodossa ja Riitu haukkuvien vieraiden koirien muodossa. Todennäköisesti Rella ei enää yritä mennä lähellekään lehmiä (pelkästään hyvä asia) ja Riitulainen ehkä kuitenkin oppi vieraiden koirien kans olemisesta jotain hyvää.

Nyt viikonloppuna ollaan Rellukan kanssa taas vietetty aikaa Henkan ja Nellan kanssa enemmän, kun kaikilla ei sitä syyslomaa valitettavasti ollut. Rellalla ja Nellalla oli oikein hauskaa uusissa lenkkimaisemissa ja pellolla juostessa. :) Käytiin vähän kattelemassa Ounasvaaralla päin, kun Kurijärven läheisyydestä lähdettiin hiihtoladun pohjaa kävelemään. Oli siellä ainakin kansaa liikkeellä aurinkoisena syyspäivänä.

6 kommenttia:

 1. Rella on niiiiin nätti! Jos ikinä hankkisin labukan sen pitäis olla Rellan klooni ;P

  järkkäilin sulle tekemistä näin alkavan kaamoksen ratoksi: http://kaasnatenho.blogspot.fi/2012/11/uno-y-uno.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti!

   No tosiaan, oli ainakin tekemistä muutamaksi tunniksi... :D

   Poista
 2. Pitkästä aikaa eksyin blogiisi. Omani hiljeni sen jälkeen, kun eteen tuli ihmeellisiä esteitä lisätä valokuvia.

  Riitu on kyllä ihana. Mulla muuten oli 90-luvulla cavalier Remu, jolla oli koko elämänsä pieni napatyrä, joka ei mennyt umpeen, mutta ei kyllä koskaan kasvanutkaan. Se oli sellainen keskivertorusinan kokoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitulla napatyrä on vielä pienempi, oli alkujaankin ja nyt tuntuu olevan jo umpeutunut. :) Hammastilanne huolestuttaa tällä hetkellä enemmän kun kaikki on vinksin vonksin... Ja ainakin tällä koiralla sitten on se alapurenta!

   Poista