sunnuntai 25. elokuuta 2013

Julle 10 viikkoa ja kuulumisia

Julle on nyt 10-viikkoinen ja tähän mennessä sen kanssa ollaan opeteltu hihnassa kävelyä, sisäsiisteyttä, seisomista, istumista ja maahan menoa. Niin ja katsekontaktin ottamista. Ja poikahan osaa jo vaikka mitä, se osaa mennä hyvin nopeasti maahan käsimerkillä ja nousta siitä seisomaan ihan suullisella käskyllä. Istuakin se osaa jo, vaikka tämän opettelemista ollaan kovasti yritetty vältellä, kun se tahtoo sitten olla se ikuisuusjuttu. Paikallaan poitsu pysyy ehkä 3s, mutta on sekin parempi jo kuin ruokakupin perään ryntäily ja pomppiminen... Katsekontaktia ollaan opeteltu naksuttimen kanssa ja nopeastihan tämä poika tajusi senkin. Mukava touhuta koiran kanssa, joka on noin innokas ja hyvä oppilas. :)


Rella on kulkenut mukana siinä missä Jullekin. Juoksuisena sen huomio keskittyy muutenkin ihan kaikkeen muuhun kuin minuun, hajut ja naapurin uroskoira on ehdottomasti enemmän Rellan mieleen kuin kuunteleminen tällä hetkellä. Rellauksen kanssa olisi tarkoitus käydä sorsametsällä nyt, kun kerta sellainenkin on alkanut. Itsellä jäi vain se kortti hankkimatta jälleen kerran, joten ollaan taas muiden varassa... Käydään siis, jos saan Henkan tai isän lähtemään sorsametsälle. :D

Ensi viikon lopulla muutetaan Henkan kanssa yhteen ja suunta on toki kaupunkiin päin. Siinä onkin jännäämistä, miten Rella ja Julle sopeutuvat kerrostaloelämään... Jullesta en niin huolissaan ole, kun se osaa jo aika hyvin jäädä yksinkin ja kun se kasvaa kerrostalon ääniin, niin tuskinpa se niihinkään mitenkään reagoi. Rellan yksin jäämiset sen sijaan on yhä vain ongelmallisia. Se pyrkii perään etenkin vieraissa paikoissa ja ikävissään syö kaiken syömäkelpoisen, mihin vain yltää. Samoin sen pahana tapana on kiskoa sängystä petivaatteet pois ja levitellä kaikki esillä olevat vaatteet pitkin lattioita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti