torstai 5. syyskuuta 2013

Koiruudet kaupunkielämässä

Muutettiin tosiaan viime viikonlopun aikana kaupungin kylkeen, lähelle meidän koulua ja keskustaa. Rella ja Julle seurasivat mukana ja elämä niiden kanssa on lähtenyt sujumaan varsin kivuttomasti myös kaupungissa. Rella ärrää ajoittain eräille koirille, etenkin, jos molempien koirien kanssa on yhtä aikaa liikkeellä, ja varsinkin Henkan kanssa. Jullea toiset koirat taas vähän jännittää, ihmisiä se rakastaa hurrjasti ja se onkin saanut hurjasti lässytyksiä osakseen!

Kerrostaloelämässä jännitin eniten Rellan eroahdistelua ja sitä, osaavatko koirat olla yleensäkään nätisti keskenään. Turha pelko. Molemmat jäävät keskenään todella hyvin. Vinkunaa ei tule perään eikä Rella sotke täällä senkään vertaa paikkoja kuin kotona. Kertakaikkiaan loistavasti sopeutunut tämä meidän maalaiskoirakaksikko.

Jullellakin tulee loppu viikosta ikää jo huimat 12 viikkoa, joten tässä 11-viikkoiskuva. Matolääkkeet nyt vain naamaan ja ensi viikolla mennään ekoille rokotuksille! Viikonloppuna olisi suunnitelmissa käydä Mustin ja Mirrin pentutreffeillä, jos vain muistetaan sinne lähteä... ;)


Sitten kuvia viime viikolta, kun oltiin vielä maalla ja koirat sai juosta vapaasti. Kyllähän tämä kaupungissa asuminen koirien kanssa sujuu, mutta onhan koirien kanssa kaikki mahdollinen helpompaa vähän rauhallisemmilla seuduilla.






Meidän automatkustaja-Julle pääsi pois kopistaan muuttokuorman takia. Ei tainnut olla kovin kivaa matkustaa jalkatilassa. "Mammaa, onko minun pakko olla täällä?"



1 kommentti:

  1. Mulla olis kans ajatuksena lähteä nyt lauantaina pentutreffeille, kun sattuu olemaan ihan vapaapäiväkin! :D

    VastaaPoista