keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Touhua ja tohinaa

Käytiin piiiiitkästä aikaa Saaran kanssa lenkkeilemässä. Mukavaa oli kuiteskin käydä, kun viime kerrasta on taas aikaa... Jos nyt sitten useammin? Relppis valitettavasti ontui koko lenkin ajan toista etujalkaansa eikä oikein innostunut leikkimään edes Vilpin kanssa. Ontumista on jatkunut jo pidemmän aikaa eikä koirassa ulkoisesti näy mitään vikaa eli jotain sieltä varmaan on rikki. Kärtyisempikin se on kuin ikinä ennen, joten kipeä ihan varmasti. Vaivainen labbis-parka.


Jullen kanssa käytiin katselemassa eilen pikkusiskon ratsastusta tunnin verran. Aluksi hevoset oli toosi jänniä, mutta tunnin loputtua se suhtautui niihin jo hyvin rauhallisesti. Hevosenkakka on Jullen mielestä parasta herkkua ikinä! Joka ainoa kikkare olisi tehnyt mieli syödä. Siellä oli myös aikuinen kiharakarvainen noutaja, joka oli Jullesta kans tosi kiva niistä monista rapsuttajista puhumattakaan. ;)


Viikonloppuna nostettiin potut maasta ja käytiin poimimassa 20 litraa puolukoita. Koiruudet oli totta kai metsässä mukana ja kyllähän ne nautti, kun sai juosta.

Julle 12 viikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kävittekö siellä maston läheisellä montulla? Me tehtiin sinne eilen tunnin reissu, siellä on kyllä hyvä juoksuttaa koiria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ööh... Me käytiin jossain siellä soramontulla, joka oli niitten sähkölinjojen alla. 8D En oikeasti tiiä, missä me edes oltiin, mastolta se on kuitenki ohi, kun tulee sieltä Vennivaaran asuinalueelta päin. :D Nyt mentiin vielä sieltä raviradan puolelta, niin mie olin iiihan hukassa.

   Mutta juu, hyvä paikka juoksuttaa koiria kyllä. Julle-parka oli rokotuksista niin väsyny, että en sitä raahannu sinne. :)

   Poista