maanantai 16. syyskuuta 2013

Syksy kultainen

Lopultakin alkaa tulla vähän väriäkin tähän maahan. Keltaista on ollut kyllä jo pitkään, mutta nyt sitä on maassakin, kun lehdet putoilee. Ja kuvauskelit on totta kai mitä ihanimmat. :) Käytiin eilen taas Saaran kanssa lenkkeilemässä, tällä kertaa otin Jullenkin mukaan. Tuike ja Vilppi ei oikein innostuneet pennusta, vaikka Julle parhaansa mukaan koitti juosta niiden perässä. Bordercolliet on vähän nopeampia kuin laiska löntystelevä labbis, joten oli siinä pikku-beaglella ryntäilemistä. Muuten beaglen poikanen on osoittanut jo pientä toivoa sisäsiisteyden oppimisesta, pissoja ei tarvitse siivota enää läheskään niin paljon. Helpotus!

Otettiin Julmuripojasta myös 13-viikkoiskuva (saa nähdä koska unohdetaan ekan kerran joku viikko välistä!) ja mittailtiin poika. Tällä hetkellä korkeutta löytyy 28cm, tiedä sitten onko se paljon vai vähän 13-viikkoiselle beaglen pennulle... Kuvasta näkyy hienosti myös Jullen kontakti, kyllä se sen jo osaa!


Riitulainen kävi viikonloppuna näyttelyssä ja sai sieltä tulokseksi H:n. Kaikenkaikkiaan kiva arvostelu suomalaiselta Tarmo Viirtelältä, mutta kun koira on liian iso, niin sitten se on. Mittailtiin Riitu, niin se on 28cm korkea, kun ihanne on 25cm. Ovathan tiibetinspanielitkin tietysti kasvaneet siinä missä monet muut rodut, mutta ehkä ne nartut sitten on siinä 25cm paikkeilla, kun urokset on vähän isompia. Nähtiin myös Riitun velipuoli, joka sekin oli melkoisen iso poika. Kuvia näyttelystä löytyy täältä.

Loppuun vielä kuva tästä luppakorvakaksikosta. ♥

1 kommentti:

  1. http://nakkisoppa.blogspot.fi/2013/09/kysymykset-eivat-kasva-riveissa.html
    Tässä haastetta teille!

    VastaaPoista