sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Resuamista

Viikko vierähti taas nopeasti ja viikonloppu vieläkin nopeammin. Maanantaina mie menen taas töihin ja koirat jää ekaa kertaa tänne asuntoon ihan koko työpäivän ajaksi keskenään. Eivätköhän ne hyvin pärjää, vaikka siivoamista onkin ihan varmasti sitten, kun töistä päästään. Viikolla vietettiin kaikenkaikkiaan ihan rauhallista kotielämää eikä tehty yhtään mitää erikoista. Julle on alkanut ehkä hieman paremmin hahmottamaan sisäsiisteyden saloja. Siivoamista ei ole tarvinnut harrastaa viikonlopun aikana ollenkaan muuten kuin aamuisin. Yötähän se ei millään jaksa vielä pidätellä. Viikonloppuna ollaan sitten taas menty koko viikon edestä.


Lauantaina suunnattiin ensimmäisenä Mustin ja Mirrin pentutreffeille. Tällä kertaa hieman menestyksekkäämmin tuloksin kuin pari viikkoa sitten. Tällä kertaa Julle ja kääpiösnautseri Nuppu pitivät vauhtia yllä aitauksessa eikä mitään pelkäämisen tai arkailun suuntaistakaan ollut hetkellisen alkujännityksen jälkeen havaittavissa. Viikolla saadut uudet tuttavuudet novascotiannoutaja Nella, whippet Rio ja mäyräkoira Reino varmaan auttoivat asiaa, samoin huomattavasti rauhallisemmat ja pentumaisemmat kaverit treffeillä. Lauantaina käytiin lisäksi Kurijärven laavulla käveleskelemässä ja paistamassa makkaraa. Julle pulahti taas kerran ihan vahingossa uimaan, Rella räyhäsi puolukanpoimijoille ja pyöräilijälle ja molemmat saivat poseerata kameralle oikein urakalla. Lisäksi käytiin vielä meillä kotikotona ja jätettiin Rella sinne yöksi (todettiin kyllä, että on pelkän Jullen kanssa melkein liiankin hiljaista).


Sunnuntaina lähdettiin aamujuttujen jälkeen ajelemaan taas Oikaraiselle, sieltä suunnattiin minun mummolaan ja käytiin vähän rannalla. Mie kuvailin, Julle häiritsi kuvailua parhaansa mukaan ja Henkka heitteli virvelillä. Käytiin myös katsomassa Jullen isukkia, Remua. Remu oli Jullesta vähän jänskä, mutta tulipahan todettua, että on siinä Jullella vielä varaa kasvaa, että on Remun mitoissa. ;) Rella oli tällä välin käynyt isän kanssa metsällä, kalassa ja verkoilla - kaipa ne tahtois Rellan kokonaan itelleen. Mummolasta sitten napattiin Rella matkaan ennen kuin suunnattiin takaisin kaupunkiin.

Lisää kuvia Kurijärven reissusta löytyy täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti