tiistai 8. lokakuuta 2013

Beagleriiviöitä

Käytiin lauantaina taas pentutreffailemassa Mustissa ja Mirrissä. Julle meni oikein reippaasti, tällä kertaa jo hyvinkin innokkaasti sisälle ja pois ei olis malttanut lähteä ollenkaan. Vipinää se ainakin saa aikaiseksi pentutreffeillä...

Sunnuntaina pyörähdettiin sitten Oikaraiselle, missä Julle kulutti enimmät virrat ensin juoksemalla Riitun kanssa pihaa ympäri ja sitten käväistiin vielä Körkönperällä tapaamassa Jullen siskoa Reniä ja isukkia, ja tietysti Jullen siskon kanssa asuvia koiria. Renistä on kasvanut niin sievä tyttö, että ei toista. Varsinainen prinsessa ja Jullea huomattavasti sirompi. :) Hurjan suloinenkin se on, vaikkakin luonne on ihan yhtä tulinen kuin pentulaatikossakin! ;) Jullesta Jari - Remun ja Renin omistaja - arveli tulevan samanlainen järkäle kuin Remustakin. En epäile yhtään - on tuo poika sen verran jykevää tekoa.

Kuvia saa taas tuttuun tapaan isommaksi klikkailemalla niitä ja lisää kuvia tästä pienestä beaglejen sukukokouksesta löytyy täältä.





Keskiviikkona on taas aika käydä eläinlääkärillä rokottamassa Julle. Saadaan taas punnita se, niin nähdään joko 10kg rajapyykki on saavutettu. ;)

Samalla kun lisäsin Riitusta kuvia, katsoin sen vanhoja kuvia ja huomasin, että se on kesän aikana muuttunut ihan hirmuisesti! Kolmessa kuukaudessa muutos hämmentävän suuri. Kesällä mietinkin, että joka kerta kun viikonloppuna tuli käymään, se oli muuttunut enemmän tai vähemmän. :D Luonnekin sillä on muuttunut hurjasti reippaammaksi kuin mitä se vuosi sitten pikkupentuna oli.


Riitu kesäkuun puolivälissä...


...ja Riitu lokakuun alussa!




Laitetaan vielä loppuun tasapuolisuuden nimissä pari kuvaa Relppiksestäkin, jolle pohditaan tällä hetkellä sopivaa sterilointiaikaa. Ennen joulukuuta se joka tapauksessa tulee tapahtumaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti