keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Julle 16 viikkoa


Meidän pieni Jullebulle on jo 16 viikkoa (itse asiassa huomenna 17 viikkoa) ja ihan pian neljä kuukautta. Tänään oli toiset rokotuksetkin ja Julle painoi 7,6kg. Painoa ei ole tullut kuukaudessa siis kovinkaan paljon, vain kilon verran. Hullua kun labbispennulle painoa tuli tässä iässä noin 1kg/viikko. :D Nyt sitten odotellaan mätsäreitä ja ties mitä koiratapahtumia, mihin päästäis poitsun kansa kulkemaan! Harmi vain, että tässä kaupungissa on tänä vuonna järjestetty varmasti ennätysvähän mätsäreitä.

Oppimisjuttuja sitten... MILLOIN koira oppii sisäsiistiksi?! Voi äiti, että välillä voi olla hermo kireällä, kun tuo ei vaan opi. Välillä on tapahtunut jo huomattavaa kehitystä ja on saattanut mennä monta päivääkin ilman suurempia pissailuja sisälle. Viime viikolla oli suorastaan ihana herätä, kun ei tarvinnut ensimmäisenä alkaa siivoamaan. Tällä viikolla on ollut aivan toinen ääni kellossa - sitä kusta riittää ja riittää... Onneksi tuo pentu on noin muuten aika nopeaoppinen ja sen kanssa on kiva treenailla kaikenlaista. Erityisesti tykkään sen ihmisrakkaasta luonteesta, edelleen. :)


Tämmöinen uninen koira löytyy sängystä melkein joka aamu. Julle painuu tyytyväisenä nukkumaan, kun käydään aamulenkillä ja koisailee tyytyväisenä vielä, kun mie painun seitsemän maissa töihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti