keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Rella lomailee ja Julle ei ulise

Käytiin Oikaraisella maanantaina, samalla käytiin napsimassa Jullen isukista beaglelehden käyttövaliojuttuun kuva ja juoksuttamassa koiria irti. Koirilla oli siellä tietysti erittäin hauskaa. Rella jäi samalla reissulla Oikaraiselle nauttimaan vapaammasta elämästä ainakin joksikin aikaa, mikä on sille varmasti mieleen. Tänään saatiinkin sieltä kuva, kun Relppis on päässy isän kanssa metsään tekemään puita. ;)
Eilen kokeiltiin jättää Julle pitkästä aikaa aivan yksin kotiin sen edelliskerran huutokonsertin jälkeen. Tällä kertaa Jullen kaulaan laitettiin sitruunapanta ja sille jätettiin tekemiseksi Kong täytettynä maksalaatikolla ja pakastettuna - eli Jullen maksalaatikkojäätelö ;) - ja ufon mallinen lelu, jonne laitoin nappuloita.

Laitettiin Audacity äänittämään yksinoloa ja helpotus oli kyllä suuri, kun kuunneltiin 1,5 tunnin yksinolon tulokset. Se oli ensimmäiset puoli tuntia aivan hiljaa, sitten se yritti ulahdella muutamia kertoja, mutta ilmeisesti panta räiskäisi sen naamalle sitruunaa, koskapa se hiljeni parin yrityksen jälkeen. Sen jälkeen se olikin kiltisti tunnin hiljaa ja meitä ovelle vastaan tulikin koira Kongin kanssa. Kaikkea maksalaatikkoa se ei ollut vieläkään saanut Kongin sisältä syötyä.

Tehdään jatkossa tällä samalla tavalla, ja ehkä uskalletaan joskus maailmassa kokeilla jättää koira myös ilman pantaa kotiin. Kong oli kyllä ihan ehdottoman hyvä hankinta ja se saakin olla lelu, jonka Julle saa vain silloin, kun jää yksin. Ufoa olen täytellyt silloin tällöin muutenkin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ei tarvitse etsiä Julle-pojalle uutta kotia, vaan saadaan pitää se ihan itsellämme.

Remusta napattiin tällainen kuva lehteen laitettavaksi.

Isä ja poika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti