tiistai 29. joulukuuta 2009

Mätsäilyä pitkästä aikaa

Käytiin Jekun kanssa mätsärissä pitkästä aikaa. Viimeksi Jekku on käynyt mätsärissä toukokuussa ja sen mukaisesti oli kehäkäytöskin vähän heikoilla. Mulle oli myös viimeinen junior handler-kisa, kymmenestä osallistujasta sijoituin neljänneksi, ei yhtään hullummin kun ottaa huomioon, että Jekku yritti kosiskella molempia kehään sattuneita lapinkoiratyttöjä, Riskua ja Millaa. Vaihtokoiraksi junnuissa tuli amerikanakita (tai akita) Minka, jolla oli ikää vasta hurjat 5kk. (; Jekku pääsi taas Annin käsiin.

Varsinainen kehä meni mukavasti, vaikka pariksi sattuikin musta suursnautseri uros Joiku, jota Jekku ei jostain syystä voinut sietää. Tuloksena oli kuitenkin sininen nauha eikä sijoitusta tullut. Tuomari kehotti harjoittelemaan pöydälläoloa vielä lisää... Hmm? Tämä on kuultu ennenkin, mutta silloin Jekku oli alle vuoden ikäinen, tuomarikin taisi olla sama. Tämä tuomari on myös joskus kehunut Rippua hurjan kauniiksi. Koko mätsärissä Jekku onnistui olemaan tosi kiltisti. Olen kyllä ylpeä tästä pojasta, joka on viime keväästä komistunut kovasti ja oppinut käytöstapojakin... Katsokaapas eroa vaikka turkissa!
Kuvien laatu on tietenki aivan eri, mutta tuo keväällä ollut hampputurkki on onneksi hävinnyt ja vahvistunut, ja nykyään tuo turkki taas kiiltääkin huomattavasti enemmän. Mikä lie tuohon turkkiin keväällä tulikin, kun se näytti tuolta... Mutta nyt onneksi jo paranemaan päin. Jos pituutta ei olekaan kovin paljon tullut, niin laatu on parempi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti