perjantai 18. joulukuuta 2009

Tavoitteita vuodelle 2010 ja mitä saatiin aikaan

Tänä vuonna ei ole saatu aikaan suoraan sanottuna juuri mitään. Ripun kanssa treenattiin kyllä ahkerasti alokasluokan liikkeet suurin piirtein kuntoon, vielä on hiomista, niin kuin aina, mutta kyllä varmaan voitaisiin jo mennä tokoilemaan kisoihinkin. Syksyn möllitokot jäi välistä, kun sattui sellaiselle päivälle, että ei millään koulun takia päässyt. Siispä katsotaan sitten kevätpuolella.

Jekun kanssa ei ole treenattu käytännössä... yhtään mitään. Luoksetulo voi olla hieman parempi, mutta suurempaa edistystä ei kyllä ole tullut. Osaahan Jekku palloa tuoda, kulkea nätisti hihnassa, seurata jotenkin ja istua "kauniisti", mennä nukkumaan käskystä, etsiä isän ja etsiä pallon, lisäksi se tietää mitä tarkoittaa kun sanoo, että kuka tulee, ja mikä siellä. Näyttelyissä ei tänäkään vuonna käyty niin paljon kuin tarkoitus oli, lähinnä siksi, että Jekun turkilla on ollut turha mennä yhtään mihinkään. Ensi vuonna voidaan katsoa sitten uudestaan.

Ensi vuoden tavoitteet ovat siis lyhykäisyydessään siinä, että Ripun kanssa treenataan ne alokasluokan liikkeet kuntoon, käydään mätsäreissä ja möllitokoissa, ehkä jopa rekataan meidän neiti, jos satutaan innostumaan oikein kunnolla. Jekun kanssa treenataan lisää perustottelevaisuutta, käydään näyttelyissä ja mätsäreissä.

Jekun kanssa olisi (ja nimenomaan olisi, saa nähdä miten käy todellisuudessa) tarkoitus käydä näissä näyttelyissä ensi vuonna:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti