maanantai 14. joulukuuta 2009

Voittaja 2009 ja muuta mukavaa

Tulipa käytyä sielläkin, tosin ilman koiraa ihan niin kuin viime vuonnakin. Reissu oli kuitenkin tosi kiva, kun Lindan ja Annin kanssa lähdettiin. Käytiin vain päivän reissu, niin että mentiin yöjunalla ja tultiin yöjunalla myös takaisin. Annilla oli mukana oma suomenlapinkoiransa Dagolas Naavanuttu eli Risku, joka kävi hakemassa junnuluokasta erinomaisen ja sijoittui luokassaan kolmanneksi. Risku onkin todella ihana neitokainen ja sen kanssa on kiva matkustaa, kun se on niin rauhallinen ja sopeutuvainen luonne. :)

Tietysti reissussa meni rahaakin ja suurin ja paras (itse asiassa ainoa näkyväkin) ostos oli uusi hieno Air Forcen kuivain. Tänään kokeilin sitä, kun pesin Jekun ja voin vain sanoa, että tosi kannattava ostos oli. Näin jälkiviisaana on hyvä sanoa, että olisi pitänyt hankkia jo ajat sitten. Jekun kuivaamiseen ja pesemiseen meni yhteensä noin 1,5 tuntia. Tämä helpottaa pesemistä kyllä huomattavasti, kun ei tarvitse föönillä kuivata montaa tuntia.

Vaikka kehään ei ollut tarkoitus mennä, niin sinne kuitenkin päädyttiin, kun esittäjät loppui kesken. Tuli sitten esitettyä Dagolas Haltiatar eli Milla kasvattajaluokassa. Millaa oli kyllä tosi kiva esittää ja oli kiva, kun pääsi sittenkin kehään, vaikka ensin muuta luultiinkin.

Voittajassa iski myös apsokuume, oispa ihana saada toinen samanmoinen, mutta tiedä nyt sitten. Kyllähän noissa kolmessa touhottajassa on jo melkoisesti työtä. Ehkä ihan riittävästi. Ehkä sitten kun ei asu enää kotona tai jos sattuu joku oikein kiva pentue vastaan...

Kuvia tulossa kunhan ehdin ladata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti