sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Muka reenailua ja tosikuvailua

Rippu "tokoilee", tylsää ei ole ikinä © Saara K
Oltiin isommalla porukalla reenailemassa, tai sanottasko, että muut reenas, me Ripsukan kans vaan pelleiltiin ja vähän riehuttiin. Heitän hyvästit möllitokoillekin. Ehkä joskus, jos jaksan treenata paikkamakuuta pidemmäksi. Se vain on niin tuskastuttavan tylsä liike, kun mitään ei tapahdu, pitäisi vain jaksaa odottaa ja odottaa. :) Lisäksi olen aivan varma, että seuraavan kerran lähden yli tunniksi treenaamaan ulos, vasta sitten kun on lämmintä eikä tarvitse jäätyä.
Lentävä Rips © Sara Nikula

Kävin tänään hiihtelemässä Sissin kanssa ihan reippaan lenkin, oli kyllä tosi hieno ilma. Sissikin tykkäsi juosta vapaana metsässä. Sississä on se hyvä puoli, että sitä ei porot kiinnosta yhtään, joten senkin puolesta saa olla aivan huoletta, se myös pysyy matkassa eikä lähde huitelemaan omille teilleen. Metsästyskoiralle tämä ei aina niin hyvä ominaisuus ole, koska se ei lähde lintuakaan hakemaan kauempaa. Rippu ja Jekkuhan on aivan tyhmiä poroja (tai mitä tahansa muita eläimiä) nähdessään ja niiden kanssa saa aina olla varuillaan.

Vielä muorikin jaksaaa juosta ja nauraa

Niin kaunis on maa
Piilopirttini vaatimaton (mylly)

Nyt on ainakin lunta

Sitten vielä pari ihan onnistunutta kuvaa meidän rosvoprinsessasta, joka vain kasvaa ja kasvaa, vaan ei aikuistu ainakaan ihan vielä..
Varjojen metsästäjä

Se on laiska, se on vilkas, se on kekseliäs ja malttamaton, se on tuholainen ja kuitenkin rakastettava. Se on Siiri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti