tiistai 2. helmikuuta 2010

Lenkkeilyä ja mätsäilyä

Kuvassa takana Tuike ja Rippu, edessä Riki ja Jassu
Käytiin lenkillä isolla porukalla joka tarkoittaa sitä että lenkillä oli Krista ja Riki, Kristin ja Jassu, Saara ja Tuike + mie ja Rippu. Jekkua ei voinu ottaa matkaan, koska se tuskin olis edes yrittäny tulla toimeen Rikin kanssa. Sen vahvimpiin puoliin ei tosiaankaan kuulu muiden urosten kanssa toimeentuleminen. Ehkä sen ei tarvikkaan tulla niiden kans toimeen. Ainoana poikkeuksena taitaa olla Anselmi...
Miss Säheltäjä alias Rippu ja Miss Toisinaan Tosikko alias Tuike
Lenkillä oli kuitenki mukavaa. Rippu yritti saada vuorotellen jokaisesta leikkikaveria, eikä se pystynyt ymmärtämään, että kaikki ei tosiaankaan rakasta sen vouhotusta tai sitä muutenkaan, vaikka se kuinka yrittäis. Rippu tuumasi, että taitaa olla vähän huumorintajutonta lenkkiseuraa. Jassu ja Rippukin tulivat kuitenkin toimeen vaikka edellisestä näkemisestä on jo aikaa vaikka kuinka.
Min hund är faktiskt vacker
Sunnuntaina piti olla ohjelmassa molempien koirien kanssa mätsäilyä, mutta menin yrittämään Ripun kynsienleikkaamista juuri ennen lähtöä. Eipä se olisi tietenkään kannattanut, tuloksena vain paljon verta ja yhdestä tassusta leikatut kynnet. Rippu piti sitten jättää kotiin. Jekun kanssa käytiin kuitenkin. Mätsärissä meni hyvin, Jekku käyttäytyi kunnolla eikä riehunut ollenkaan. Mitään ylimääräisiä ärinöitäkään ei ollut. Junnuihin ikä loppui vuoden vaihteessa, joten nyt ollaan sitten senioreita. Linda, Saara ja mie oltiin ainoat osallistujat koko luokkaan, niinpä sijoitus oli kohtuu selvä. Linda ykkönen, Saara kakkonen ja mie kolmas. Ensimmäinen kolmas sija (ja keltainen ruusuke!) ikinä tuli haettua. Jekun kanssa saatiin sininen, sinisten kehässä sijoituttiin sitten ykkösiksi. Oon tosi ylpeä pojasta, joka malttoi olla kunnolla eikä väsähtänyt edes pahemmin. BIS-kehässä Jekku sitten pilasi mahdollisuutensa pärjätä murisemalla tuomarille, joka oli valmiiksi hiukan epävarma. Niinpä tiputtiin sieltä, mutta olen kuitenkin tosi iloinen, että näinkin hyvin pärjättiin ja vieläpä mätsäri-cupin 1. osarissa. ;)
Min söt pojke Jekku
Jälkeen päin kun katseli kuvia, ei voinut kuin todeta, että vielä on harjoittelemisen varaa tuossa esittämisessäkin. Ihan oikein, että meille edelleen tulee sitä sinistä eikä punaista. Milloin Jekulla on etujalat mahdottoman edessä ja takajalat aivan takana, milloin se on muuten vain aivan lysähtänyt...
Senior handler - sijoitus 3.
Seuraavassakin mätsärissä mukana on todennäköisesti vain Jekku, Ripulla kun pitäisi taas kohtapuoliin alkaa juoksut... Juoksuja kauhulla odotellessa voisi vaikka treenailla vähän noutoa ja muuta sisätiloissa, kun ulkona tuulee edelleen ja luntakin tulee taivaan täydeltä.
Jekku SIN1
Maaliskuussa on ilmeisesti möllitokot, vielä on aikaa miettiä, osallistutaanko vai ei. Harkitsen kyllä melko vakavasti sinne osallistumista Ripun kanssa. Vielä mietityttää, että mitenhän se toimii hallissa, kun se yleensäkin vierastaa hallia jonkin verran. Siispä pitää harkita vielä asiaa ja arpoa, osallistuako vai eikö osallistua.

Kaikki kuvat on ottanut Saara lukuun ottamatta ekaa ja tokaa Jekku-kuvaa, jotka on ottanut Anni.

1 kommentti:

  1. Siis Anni on tainnu mun kameralla räpsiä noi Jekkukuvat ja muut on sit mun ottamia. :D

    VastaaPoista