maanantai 25. tammikuuta 2010

Jeksuli ja Riskuli

Eli vaihteeksi Anni kävi kyläilemässä. Ensimmäinen kerta kun Annillakin oli koira mukana meillä. Risku tuli hyvin juttuun Ripun ja Jekun kanssa, Sissi perinteisesti piti meteliä eikä edes halunnut tutustua. Olkoonpa sitten. Käytiin jäällä lenkillä, sieltä nyt ei hurjia kuvia tullut, kun en kehdannut noita meidän turhankin metsästysintoisia koiria päästää irti ja ainoana viipottajana oli Risku. Lenkin jälkeen pestiin Jekku. Pesuoperaation jälkeen Anni ilmoitti, että ainakaan apsoa se ei ikinä tule ottamaan.
Ei niin edustava poseerauskuva Jekusta. Pöytä on edelleen melko kammotus (en ihmettele meidän epätasaisilla lattioilla keikkuvien pöytien jälkeen) eikä turkkikaan ole täysin kuiva, joten edustus ei ole aivan täysi kymppi. Pääpuolelta turkki on jo hyvä, mutta tuo keskiosa on edelleen... yksinkertaisesti sanottuna lyhyt. Toisaalta tausta vain korostaa turkin lyhyyttä. Mutta ehkäpä se tuosta vielä kun aletaan ahkerammin ja huolellisemmin pesemään, katotaan sitten vuoden päästä taas. (; Jekkuhan on oikeastaan vasta apsoelämän kokeilukappale tuon turkin puolesta, kun kaikki on uutta. Virheitäkin on tullut tehtyä, myönnetään.
Tarpeen vaatiessa voidaan kuitenkin harkita myös tokoapsoksi ryhtymistä. Kuvaa Jekun seuraamisesta. Ihan pätevältä taitaa näyttää... :)

Myös söpöily luonnistuu... molemmilta.

1 kommentti:

  1. Vitsit ku Jekku näyttää isolta Riksun vieressä. <3 Ne on nii samankokoset. Söpöä. (: Ja toi Jekun turkki on kyl jo upea!

    VastaaPoista