torstai 10. helmikuuta 2011

Aurinkoa ja pakkasta

Käytiin tiistaina Kristan kanssa lenkillä, Kristalla oli Saku ja mulla Rella. Muutamia kuviakin yritin saada, mutta ilma oli niin sumea ja utuinen, että ei kannattanut oikeastaan edes yrittää. :) Hauskaa kuitenkin oli ja koirat oli ainakin vähän väsyneempiä lenkin jälkeen. Uudestaan taas joskus!

Eilen oli ihana auringonpaiste, joka suorastaan pakotti lähtemään ulos. Niinpä tässä vähän kuvia  sieltä. :) Tänään oli jälleen pakkasta noin -30 astetta, kyllästyttää! Ilma ois ihana ja kaunis ja mahtava, mutta ei siellä pysty kovin kauaa olemaan. Rella kyllä tarkenisi... Vietetään nyt kuitenkin vähän enemmän sisälle painottunutta elämää, ei sekään kovin pahasta silloin tällöin ole.

Opetin Rellan ajan kuluksi antamaan toistakin tassua. Hyvin oppi ja nyt osaa jo aika sujuvasti. Välillä se pysähtyy miettimään, että mitä ihmettä se nyt pyysikään. Se tosin on ihan tavallista Rellalta, joka on kiistatta totinen kaveri työtä tehdessä, ei kohella eikä söhellä Ripun tapaan, vaan miettii ankarasti, että menikö se nyt näin vai noin. :) Fiksu tyttö.1 kommentti: