lauantai 19. helmikuuta 2011

Kuvailua ja kurvailua

Ei oo tehty mitään ihmeellistä, mutta ennen huomista mätsäriä pitää kirjotella kuluneen viikon tekemisiä, muuten tulee huomenna tai ylihuomenna ihan liian pitkä viesti. :D Elikäs... Pakkaset on taas olleet sitä hurmaavaa -30-35 astetta joten ulkona ei oo tehty oikeastaan mitään. Lenkkeilytki on jääneet hyvin lyhyiksi. Sisällä treenaaminen ei taas minua itseäni oikein kiinnosta, joten sitä ei harrasteta oikeastaan ollenkaan.
Ollaan opeteltu Rellan kanssa ohittamaan noita naapureiden ulkokoiria ilman, että ryntäillään toisten pihoille. Ei sillä, että naapureita suuremmin haittaisi se, että Rella juoksee pihalla, mutta itseäni häiritsee ihan suunnattomasti. Rella on mulla aina irti (ihan vaan siksi, että oppisi olemaan). Ollaan sitten kävelty naapurin A ohi niin, että Rella on ollut siis irti. Kun se alkaa pomppia vähän liian innokkaasti naapureiden pihaa kohti, lähden itse juoksemaan päinvastaiseen suuntaan ja kehun, kun se lähtee perään. Kun Rellan kontakti pysyy minussa eikä se pompi innoissaan, se saa kehuja. Jos pomppiminen alkaa, lähden taas viuhtomaan päinvastaiseen suuntaan. Näin ollaan edistytty tosi hyvin ja nyt päästään ilman minkäänlaista huomioimista naapureiden ohi. :)
MULLA ON PALLO ETTEKÄ TE TUU IKINÄ SAAMAAN TÄTÄ MULTA!
Rellasta olisi tavoitteena saada Sissin tavoin vieraisiin koiriin ja ihmisiin fiksun välinpitämättömästi suhtautuva otus ainakin siis ohitustilanteissa. Siihen on vielä pitkä matka pienen lääppiksen kanssa, koska lääppis rakastaa kaikkia otuksia maailmassa paljon.
"Mikä se oli?"
Touhukaksikko
Tänään pakkanen on ollut enää 17 astetta, joten otettiin potkuri ja potkuroitiin Rellan ja Ripun kanssa mummolaan 10km. Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja linnutkin lauloi Karivaaran päällä, kun pysähdyttiin. Kyllä kannatti taas lähteä.
Fiksuja kavereita!
Viime viikonloppuna käytiin isän kanssa hiihtelemässä (mukana Rella ja Sissi) vaikka pakkanen olikin sen -30 astetta. Pitäisi ehkä useamminkin ottaa mukaan Sissi Rellan kaveriksi eikä lahopää Rippua tai Jekkua. Kuvista voi nähdä miten hieno ilma viikko sitten oli...

Eteenpäin, sano mummo lumessa. :)
Huomenna tosiaan mätsäri. Nähdään sitten, että osaako Rella siellä muiden koirien keskellä yhtä hyvin kuin Jekun kanssa kahdestaan ja kotipihalla... Jännittää "vähän", vaikka kyse on pelkästä mätsäristä. :D Tueksi ja turvaksi (tai sitten ylimääräiseksi häiriöksi) otetaan Rippu. Katotaan miten käy, kun käsissä on yhtä aikaa tuollaisessa paikassa kaksi koiraa, joista toinen tahtois pussata jokaista vastaantulijaa ja toinen toivottas ne mieluiten maata kiertävälle radalle...
Välillä voidaan ihan vaan loikoilla... Rellan tavallinen makuuasento :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti