keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Mätsäilyä osa miljoona

SEK1 BIS2
Nyt on taas mätsäilty aivan hyvin tuloksin. :) Rippu aloitti mätsäri-vuoden sunnuntaina taas rippumaiseen tyyliin ollen BIS2 ja avasi tällä tavalla myös mätsäricupin pistetilin oikein mukavin pistein. Tuomarilta se sai kehuja mm. kauniista rakenteesta, ihanasta luonteesta, hienoista liikkeistä ja hyvästä esiintymisestä. Pakko oli olla tyytyväinen, vaikka seisominen olikin Ripusta tosi tylsää ja se yritti kovasti, jos muilla tempuilla ois saanut makupalat paremmin. ;)
Hieno Rip! :) Näin esiintyy ihan edestä vapaasti esitettynä.
Rella sai punaisen nauhan ja esiintyi ihan rellasti. Toikkaroi välillä muiden luokse ja kiemurteli tuomarin edessä, seisoessa se pohti ankarasti niin ettei häntä värähtänytkään heilautukseen, mutta se on Rellaa se. Kontakti kyllä pysyi hyvin. Punaisten kehässä pikku-lääppis oli jo ihan väsy niin ettei se jaksanut oikein keskittyä koko touhuun. Purutikun ja lakritsipatukan kanssa siis kehästä ulos. Mutta aika hyvin se kuitenkin meni, olin melko varma, että edes noin hyvää tulosta on turha toivoa.
Bodari-Rella - senior handlerissa 4. sija (ja viimeinen)
Senior handlerissa mulla oli kaverina Rella, sijoituttiin viimeisiksi ja neljänsiksi, kun Saara oli Tuiken kanssa meidän edessä. Rella sai hirmuisen hepulin kun se näki Tuiken edessään eikä suostunut rauhoittumaan oikein millään. Vaihtokoiraksi sain 12-vuotiaan siperianhusky Sirun, joka oli oikein rauhallinen ja mukava muori, täysin toista maata kuin vallaton Rella ja koheltaja-Rippu. :)
Rella 7kk Hannan kanssa junior handlerissa 3. sija
Pikku-Relps liikkuu nätisti :)
Ripun kuvat ja Rellan ylimmän kuvan on ottanut Hanna ja Maija, kaksi alinta Rellan kuvaa © Saara K.

1 kommentti:

  1. Olipas hienot tulokset! Jopa ensikertalainen on ilmeisesti jaksanut aika hienosti. :)

    VastaaPoista