tiistai 21. kesäkuuta 2011

Sateinen mätsäri

Käytiin eilen mätsärissä... Koko mätsärin ajan satoi vettä, loppua kohden sade vain yltyi ja välillä satoi aivan kaatamalla vettä. Tuloksetkaan ei olleet kovin hyviä, Rellalle sininen ja sinisten kehästä pihalle, Rippu oli sekarotuisten kolmas. Esiintyminen meni taas molemmilla ihan omaan tyyliinsä. Pikkusisko totesi, että Rella on masentavin esitettävä, joka sillä on koskaan ollut eikä se tosiaankaan aio mennä sen kans mihinkään junnuihin. :D Rippu taas kävi ylikierroksilla kehässä. Kehän ulkopuolella sekin näytti hakatulta.

Rellan kans ollaan oltu vanhalla talollakin yötä vaihteeksi, se on selkeästi kaikkein omimmillaan kunhan vain saa olla seurana ja kulkea perässä ja olla mukana joka paikassa. Kaiken ylimääräisen ajan voi nukkua ja olla oma hömppä itsensä, välillä heilutella häntää ja hösöttää ja taas nukkua... :D Niin eikä syömistä pidä unohtaa.

Kuvailin pikkusiskon hamsteria, jonka nimi piti olla Vili, mutta josta tuli Nemo II, koska sitä sanottiin aina kuitenkin vahingossa Nemoksi kuten edellistäkin hamsteria. Mutta on tämäkin Nemo on melkoisen söpö!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti