lauantai 11. kesäkuuta 2011

Tuska, mikä kuumuus

 +30 astetta on ihan liikaa! Olen ennenki todennu, että 25 astetta on ehdoton yläraja ja siitä ylös päin tuntuu ku tekis kuolemaa. Rella on ihan samaa mieltä ja niinpä se on keksiny, että itekseenki voi uida, ei vain keppien ja lelujen perässä, vaan lenkillä voi käydä sopivasti matkan varrella olevassa rapaojassa pulahtamassa. Mikäs siinä muuten, mutta ne rapaojat on aika haisevia.

Ohitukset meiltä sujuu loistavasti koirien ohituksia lukuun ottamatta. Se tuli todistettua eilen. Käytiin hellettä uhmaten lenkillä ja Rella oli irti kuten aina, yleensä pidän itse silmät auki muiden kulkijoiden varalta, joiden tullessa pidän Rellan kiinni. Eilen unohdin, mutta Rella jäi kiltisti paikalleen ja katsoi vain, kun pyöräilijä meni ohi. Fiksu tyttö. Kuten todettu, en ikinä uskois, että tuo ei ole vielä edes 11kk. Se on vaan niin... rauhallinen tyyppi. :)

Ollaan harrastettu mattojen pesuakin, siinä Rella halus auttaa koko ajan, vähän liikaakin. Luulen, että jaksan pitää painepesurista kiinni ominkin voimin, enkä tarvitse siihen labbista avuksi... Rella tosin taitaa omasta mielestään tietää, että mikään ei onnistu ilman sen apua.

Rellan kans paettiin hellettä yheksi yöksi vanhalle talolle, joka onki pelastus, kun omassa huoneessa mittari näyttää +31 astetta vaikka kahdelta aamuyölläki ja vanhalla talolla ei tosiaan ole minkäänlaista lämmitystä, joten siellä on vieläkin sen 18 astetta ehkä.
Jeksukin uimassa, ihan vapaaehtosesti

Rella ja Jeksu sai uimakaverin Netasta :)
Ja tosiaan, Jekku täytti 10.6. 4v!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti