perjantai 27. huhtikuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain tällaisen haasteen Saaralta:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. Koirien kanssa käveleminen metsässä. Jos on vielä hyvää ihmisseuraa mukana, niin aina parempi.
2. Valokuvaus saa melkeinpä aina hyvälle tuulelle, silläkään ei niin ole merkitystä onko lopputulos aivan täydellinen, mutta se tietysti tuo vain lisää hyvää mieltä.
3. Kaiken touhuamisen seurauksena söpösti tuhiseva nukkuva koira.
4. Hyvä seura missä hyvänsä tilanteessa. Nauraminen jonkun kanssa yhdessä.
5. Tunne, että on tosiaankin tehnyt jotain eli on väsynyt hyvästä syystä. Esimerkiksi juoksu- tai hiihtolenkin jälkeen tai kun on koko päivän ollut liikkeellä ja saa lopulta istua alas tai lösähtää vaikka sängylle makaamaan.
6. Onnistuminen jossain koiran kanssa tai muuten. Koiran kanssa parasta, kun se tajuaa jotain, minkä kanssa on tuskailtu jo kauan.
7. Kesäyöt. Valoisien kesäöiden tunnelma on ihana, souteleminen hiljaisella joella lokkien viuhahdellessa ohi ja Rellan istuessa veneen toisessa päässä katsellen lokkien liitelyä. ♥
8. Koirien iloinen touhotus saa aina hyvälle tuulelle.
9. Tieto siitä, että on olemassa joku, joka välittää.
10. Kiipeäminen jonnekin korkealle, josta näkee kauas.

Laitetaan haaste kiertämään Sallalle, Hannalle, tahjalle, annille ja vaikka vielä toiselle Hannalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti