perjantai 27. huhtikuuta 2012

Mätsäröintiä ja koirapuistoilua

Rippu BIS5
Ollaan nyt käyty mätsäreissäkin oikein urakalla. :) 22.4. oli ensin mätsäri Kodin Terran pihalla ja 24.4. eli koiranpäivänä oli mätsäri torilla. Molemmissa käytiin Ripun ja Rellan kanssa. Nella oli tarkotus ottaa mukaan, mutta sen rokotustodistus on kerta kaikkiaan kadonnut. Katsotaan, jos sen saisi vapun mätsäriin jo mukaankin. :) 

22.4. Rella sai sinisen nauhan ja oli sinisten viides, eli jäi täpärästi pois sijoituksista. Rippu sai sekarotuisissa punaisen nauhan ja oli sekarotuisten neljäs. Ripulla meni tavalliseen tapaan oikein hyvin, Rella taas pelkäsi tuomaria ja sai sätkyt jostain... Silläkin kyllä muuten meni oikein hyvin.

24.4. Rippu sijoittui sekarotuisissa ensimmäiseksi ja BIS-kehässä sitten viidenneksi. Koiranpäivän mätsärissä oli kyllä varsinainen koiranilma, aluksi satoi vettä, joka muuttui loppua kohden räntäsateeksi. Oli mahdottoman kylmäkin. Rella kävi Maijan kanssa junior handlerissa, pelkäsi tuomaria ja yritti singota kehästä pihalle... Sijoitusta ei aivan tullut. Aikuisissa Rella sai sinisen taas kerran, kun pelkäsi tuomaria. Saatiin taas neuvoksi antaa Rellan vähän sählätä, kun se on niin nuori koira, että se saakin hosua ja saa sitä kautta sitten itsevarmuutta... Päästiin kahdeksan parhaan joukkoon sinisissä, mutta tiputtiin sitten taas pois.
Rella 1v 10kk

Käytiin tänään ja eilen koirapuistoilemassa ihmisten ilmoilla, jos tuota arkuutta saisi sillä vaikka hoidettua ainakin vähemmäksi. Eilen mukana oli vain Rella ja Nella, tänään otettiin Riinakin mukaan. Rella ja Nella oli eilen aluksi vähän arkoja ja varovaisia riehumaan muiden koirien kanssa, mutta tänään leikit sujui alusta asti oikein reippaasti. Rella kerää oman jengin, jonka kanssa on sitten kiva juosta ja riehua. Koirapuistoilun jälkeen oli kaikki koirat aivan väsähtäneitä. :)

Lumien sulamista odotellaan malttamattomina, että päästäisiin metsäänkin kunnolla lenkille. Alkaa samojen polkujen tallaaminen jo pikku hiljaa kyllästyttää! 
Joutsenia Jääskönlammella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti