maanantai 24. syyskuuta 2012

Riitu 16 vkoa ja hyytävän kylmä aamu!

Riitu saavutti tänään huiman 16 viikon iän ja näin nätiltä näyttää. ;)

Yöllä mittari oli ollut ilmeisesti miinuksen puolella, kun aamulla maa oli kuurassa ja auton ikkunatkin sai ensimmäistä kertaa rapata puhtaaksi. Taitaa se talvi väistämättä tulla! Vaikka eihän se meitä haittaa, sitten päästään hiihtelemään ja pimeyskin tuntuu helpommalta, kun saadaan joskus maailmassa lunta. Ei siihenkään enää niin mahdottomasti ole aikaa.

Rellan kans treenailin iltasella tokoakin. Sen kanssa pitää selkeästi reenata lisää seuraamista ja pitempiä pätkiä. Se alkaa kuppaamaan takana ja menee maahan, kun kuvittelee, että olen muka käskenyt sen maahan. Seuraamisesta maahan menot on nyt sitten ehdottomasti tauolla. Sivulle tulon kanssakin se kuvitteli, että maahan pitäisi mennä (taas kerran). Mistähän ihmeestä se senkin on keksinyt... Alkoi kyllä sujumaan pikku hiljaa, kun muutaman kerran harjoiteltiin. Hyppyäkin kokeiltiin muutaman kerran lopuksi, kun se on Rellasta niin hirrmuisen kiva juttu! Tärisee innosta, kun pitäisi malttaa seistä vain sen esteen toisella puolella... Näköjään ensi viikolla vielä yhdet Nuuskujen tokotreenit, voisi melkein ajatella käyvänsä siellä, jos ei tule vettä kaatamalla niin kuin viime viikolla...

Viikonloppuna käytiin laavulla makkaranpaistotouhuissa ja koirapuistossa katsomassa, jos siellä olisi joku ollut - no, tyhjää oli, joten vähän turha reissu sinne suuntaan. Laavulla käymisestä Relppis ja Nella tykkäs oikein paljon, totta kai. Siltä reissulta tällainen kuvapläjäyskin taas, klikkailemalla saa kuvia isommaksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti