sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Syystouhuja

Koulu on alkanut varsin kevyesti, kun ammattikoulusta tuli joitain hyväksilukujakin, niin vapaata aikaa on riittämiin. Ehtii aamuisin käymään lenkillä metsässä aivan kevyesti, kun koulukin alkaa vasta puolen päivän jälkeen. Relppiksen kanssa otettiin ruskakuvia viime viikolla, viikonloppu meni taas sujuvasti mökkeillen... Mikäs sen parempaa. :)
Mökillä koirat saivat taas juosta irti niin paljon kuin jaksoivat, käytiin metsälläkin, mutta lähinnähän se jäi siihen, että käveleskeltiin ja katseltiin maisemia. Lintuja kun ei kovin mahdottomasti tunnu olevan...

Käytiin viime viikon maanantaina Nuuskujen tokoharkoissa Rellan kanssa. Meni oikein mallikkaasti kaikki, vaikka edistymistä ei olekaan tapahtunut pitkään aikaan, kun ei harjoiteltukaan ole sitten kevään. Huomenna olisi taas, mutta saapa nähdä mennäänkö vai ei. Tulisi kyllä harjoiteltua kunnolla, kun kävisi ja samalla saisi ohjeita ja vinkkejä, miten asiat kannattaisi tehdä. Yksinään liikkeitä jankatessa tulee toistaneeksi aina samat virheet eikä kehitystä oikein tapahdu, joten siksikin kannattaisi toki käydä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti