perjantai 8. helmikuuta 2013

Hiihdellen

Taas on hiihdelty hullun lailla (siis siihen nähden, että me ollaan me...), päivässä noin 4km umpihangessa. Ihan kohtalaisen raskasta ainakin koirille varmasti ollut. Ainakin tiputtelu on onnellisesti takana päin, luojan kiitos. Nyt voidaan taas elää normaalisti ja kohta kai tuon Relppiksen loputkin kiimahuurut haihtuu päästä.
Käytiin Maijan ja Riitun kanssa katselemassa koirahiihtokisoja. Tultiin tosin vähän myöhään eikä ehditty nähdä kuin pari viimeistä hiihtäjää. Riitulle kuitenkin taas vähän kokemuksia muista koirista ja ihmisistä matkan päästä, mikä tekee varmasti hyvää tuollaiselle arkajalalle. Käytiin samalla testailemassa valjaita eläinkaupassa, kun sattui koira kerrankin olemaan matkassa. Vielä ei ostettu valjaita, mutta onpahan kokeiltu nyt. :) Kokeilukin oli Riitun mielestä aika kamalaa, kun vieras ihminen räpelsi ja lääppi sitä...
Hoitokoiria on taas luvassa. Tämän viikonlopun on hoidossa Saaran Tuike, ensi viikonloppuna tulee kesälläkin hoidossa ollut musta labradorinnoutaja uros Luka (vai Luca?) ja sitten sitä seuraavaksi viikoksi tulee hoitoon coton de tulear Leo. Tuiken kanssa olen kyllä positiivisesti yllättynyt, kun aikoinaan meni hermot sen hermostuneen yöllisen vaeltelun takia. Nyt se osaa rauhoittua ja nukkuakin täällä, vaikka edes Saara ei ole paikalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti